Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuniaczek

czy mogę przerwać?

Polecane posty

Gość kasiuniaczek

Czy moge przerwac branie pigułek w trakcie opakowania,(dokładnie w polowie) nie chce isc do ginekologa,bo On przepisze mi inne tabletli (po tych strasznie zle sie czuje)a ja poprostu nie chce brac juz ich w ogole. Strasznie zle sie po nich czuje,i przytyłam 7 kg!!!!!!!!! (w ciagu zaledwie 2tyg.)wiem ze chodzi tu (mam nadzieje) o zatczymanie wody w ogranizmie ,ale to mnie załamuje....jestem opuchnieta i na nic nie mam sił;(

Gość kasiuniaczek
????????????????????????????????????????????

Gość moniiia
mozesz, ja tak zrobilam i nic sie nie stalo, jedynie co to troche rozregulowal mi sie cykl i chyba z miesiac czekalam na okres pzdr

Gość Lady in Blue
Kochana, jesli źle się czujesz to nie bierz tego świństwa, ale idź do lekarza i wyjasnij Mu co i jak !!! On na pewno zrozumie, doradzi i wybierze inny środek antykoncepcyjny :) Trzymaj sie siepło :)

Gość kasiuniaczek
jejq,bardzo dziekuje:)

Gość jak przerwiesz
dostaniesz okresu...o zabezpieczeniu nie ma juz mowy..poza tym chyba nic zleg sie nie moze stac..oprocz oczywiscie rozregulowania cyklu

Gość kasiuniaczek
Lady in Blue nie chce isc do lekarza,juz mam dosc ,ostatnio bywałam u ginekologa co dwa dni,wydałam 300zł na badania, no i kiedy w koncu dobrała mi tabl. wrrrrrrrrrr pozatym 3 dni temu rozstałam się z moim facetem,wiec narazie nie potrzebuje zabezpieczenia:) tylko przeraza mnie ten wzrost wagi ,czy to mozliwe by w ciagu 2 tyg.przytyc prawie 7kg?...czuje się jak baniaczek:(

Gość Lady in Blue
Ok, rozumiem !!! wiesz, 7 kg, to jeszcze nie tragedia...teraz idzie wiosna, będzie mnóstwo warzyw i owoców, na pewno zrzucisz te dodatkowe kg :) Głowa do góry

Gość kasiuniaczek
ale to mozliwe ze to woda która zatrzymała sie w organizmie?.....i jak przestane brac to swinstwo .....bo to kg mnie załamuja:( choc moze troszke zganiam na tabl.bo po zerwaniu mam lekkiego doła ,przestałam cwiczyc ,i musze sie przyznac ze sie troszke obiadałam;/ ale 7kg?:( eh pora wrócic do cwiczen i diety:) ale i tak bardzo dziekuje za odpowiedz w zwiazq z tabl:) bo juz byłam tak tym wszystkim załamana....:D przynajmiej jeden problem z głowy:) jeszcze raz bardzo dziekuje:) miłego dnia:)

Gość A jakie
tabletki brałaś?

Gość kasiuniaczek
mercilon

Gość A jakie
Mnie lekarz przepisał Cilest i to są moje pierwsze tabletki i trochę się obawiam,ale mam nadzieję że będzie o.k.:)

Gość myszzzz
moimi pierwszymi tez byl cilest ogolnie pigulki dobre ale j przytylam po nich ogolnie stla sie wieksza cycki mi urosly ale bolaly mnie po nim nogi wiec odstawilam

Gość kasiuniaczek
ja miałam nadzieje ze bedzie oki:) i na poczatq było,a teraz jestem totanie osłabiona i czuje sie jak słonik:D ale nie sugeruj sie tym:) bo kazdy organizm inaczej to odbiera....:)mam nadzieje ze z Tobą wszystko bedzie oki;) a pozatym nie jestem pewna czy to wina tabl.moze to nie przez nie ,moze to przez to ze przestałam cwiczyc ,no i ten doł....

Gość A jakie
Napewno.Po odstawieniu tabletek wszystko powróci do normy;)Zobaczysz:)Głowa do góry:)

Gość kasiuniaczek
Dzieki;) na to licze...