Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski22

Co sądzicie o kobietach,które nie uzewnętrzniają uczuć?

Polecane posty

Gość ciekawski22

Co sądzicie o kobietach,które nie uzewnętrzniają uczuć? Bo ja ostatnio tylko takie spotykam... Chłodne... A może ja takie przyciągam,bo sam jestem otwarty, i ciepły chłopak i troche zbyt wrażliwy??

Gość smesyfprun
Jesteś mięczakiem i frajerem. Czeka cię staropanieństwo. 😡

Gość ciekawski22
Hmmm.A CO MA DO TEGO STAROPANIEŃSTWO?? Miałem kilka dziewczyn, i każda była chłodna,zamknięta... Wg mnie coraz więcej jest singli z wyboru... Sztuczna duma, honor IM nie pozwala się zbliżyć?

Gość ciocia Miecia
uwazam, ze takie kobiety... nie uzewnetrzniaja uczuc. co wiecej, kurna, moge o nich myslec?

Gość polarna
byc moze fascynujesz dziewczyny chlodne swoja innoscia. To nie jest latwe uzewnetrznic uczucia dziewczynie, ktora nie ma takiego modelu w domu a zna tylko z filmow. Kobiety, ktore pochodza z rozdziny, w ktorych matka i ojciec okazywali sobie milosc nie maja z tym klopotow. Nic wiecej nie umiem Ci powiedziec...

Gość aniwlam
hmhmhm...mysle ze jestes ewenementem wsrod facetow...to wielkiie szczescie bedzie dla kobiety miec takiego wrazliwego i uczuciowego faceta...ja za takimi cechami u mojego mezczyzny baaaaardzo tesknie i ciagle mam nadzieje ze on taki bedzie(bo w sumie nie jest)...zycze Ci znalezienia dziewczyny rownie wrazliwej i takiej ktora doceni twoja wrazliwosci i ciepło...

Gość mala blondyneczka
a moze Ty nie wzbudzales w nich zadnego uczucia ja osobiscie nie znam kobiet ktore nie uzwnetrzniaja uczuc?? :O

Gość jeśli kobieta coś
czuje do faceta zawsze mu to okazuje,, widocznie do ciebie nic nie czuły :(

Gość ciekawski22
Po prostu na takie trafiałem, ładne, mądre, ale... chłodne :/