Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joga40

40 lat minęło...

Polecane posty

Gość joga40

Cześć! Witam wszystkie panie, które w tym roku kończą 40-lat. :) Zpraszam do rozmowy , na temat Waszych oczekiwań , dążeń, a także rozczarowań w Waszym 40-sto letnim życiu. Co chciałybyście zmienić , jak się Wam żyje?... Panie młodsze i starsze oczywiście mile widziane, pozdrawiam 🌻

Gość rakieta40
Cześć , :) ja mam 40chę w tym roku, ale nie wiem czy jest się czym chwalić,chyba ,że Wy macie inne zdanie ;), pa

Gość rakieta40

Gość rakieta40
Ale ze mnie rakieta , aż 6 razy zastartowalam ;), sorki, jestam nowa na forum , moze zrobilam coś nie tak, pozdrowienia dla odlotowych 40sto latek, 🌻

rakieta40, najwazniejsze jest wejscie :D, takze nie przejmuj sie, a trening czyni mistrza i nastepne wpisy beda juz normalne ;).............Zrob sie na czarno, to rada dla poczatkujacej :P

Gość rakieta40
oho ktoś mnie zauważył na tym forum-czy to topiku, chociaz nie wiem co to znaczy (to topiku ;) ), a na czarno to ?? atak swoją drogą witam Cię jak wiatr rakieta i wiatr, same odloty :)

Gość ...jak jeden dzień ...
oj szybko strasznie, ja w tym roku też czterdziestka, ale nie płaczę

...jak jeden dzien... ja tez nie placze, bo nie ma czego. Uwazam, ze teraz zycie sie dopiero zaczyna ;) rakieta, takie mialas wejscie, ze nie trudno bylo Cie niezauwazyc :)

no ja w tym roku juz trzy po 40stce bardziej czuje zmęczenie ale co tam na to sie nie ma wpływu więc podchodze do tego jak do porządku dziennego ...............byle dociągnąc do mety tylko czy to jeszcze daleko????? tego sie niestety nie wie.