Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonaaaa

brat mi grozi!!! boje się!!!

Polecane posty

Gość przestraszonaaaa

kochani otóz moja sytuacja jest dosc dziwna,mam konflikt z bratem przez jego zone ,która sie do mnie cały czas wtraca,interesuje ja kazdy mój krok,co robi,kiedy o której i z kim,czasami czuje sie jakby mnie sledziła :-( nie mówiac juz o tym,ze chce zajac moje miejsce w domu,a mnie wykopac. Cały czas podlizuje sie moim rodzicom... nie wytrzymałam tego i chciałam normalnie porozmawiac z bratem ..... niestety nie byo spokojnie...wybuchła awantura ,zacza krzyczec wyzywac mnie ( choc nie miał za co) az w koncu powiedział ,,zabije cie ........ " i jeszcze dodał kilka nie miłych szczegółów w jaki sposób to zrobi ,wiec mu odpowiedziałam nie boje sie a on,, to sie przestrasz bo i tak to kiedys zrobie " ,popłakalam sie i wybiegłam z domu.... nie wiem co mam o tym myślec ,ale przestraszyłam sie,bo on poza swoja zona swiata nie widzi ,co ja mam zrobic kochani doradzcie miprosze :-(

Ogolnie nie zazdroszcze Ci sytuacji... Ale ja do brata tez czasami mowie, ze Go ukatrupie (i nawzajem) co nie znaczy, ze mowie na serio. Nawet jesli w gniewie ;)

Gość tak to prawda
trudno to szykuj się do ziemi

Gość hot girl
pogadaj o tym z rodzicami...moze to cos da... albo naslij kogos na brata...jak dostanie "porzadne lanie" to moze mu sie odechce...starszenia Ciebie...wiem ze jak to na brata...? ale skoro on moze Ciebie tak traktowac ...to dlaczego i nie..... a tak w ogole co to za brat skoro dochodzi do takich sytuacji..... powiedz tez swojej szwagierce zeby Ci sie niewtracała w Twoje zycie.......albo zacznij postepowac tak jak ona to jak ma troszke rozumu to zrozumie..... nabazgrałam i sie zastanawiam czy zrozumiesz cos z tego...bo sama chyba nie wiem co pisze;)

Gość przestraszonaaaa
wiesz my tez zawsze sie tak droczylismy i mówiliśmy rożne gupstwa ale to w zartach,niesttey wczoraj to nie zabrzmiało jak zart :-(

Gość tak to prawda
za wile czasu ci nie zostało:(

Gość o zeszzzz ty...
dziewczyno nie daj sie zastraszac,a jezeli on tak to lubi to sie odwdziec i tez go nastrasz,ze za takie odgrazanie sie mozesz isc na policje :-) wet za wet :-)

Gość Ela bnb.
Dam ci rade,zrobisz jak uwazasz,ale musicie pozbyc sie emocji,porozmawiac spokojnie.Zalatwic to od razu ,na spokojnie, bo narosna urazy.Zrozumialam,ze masz konflikt z bratem i jego zona.Wyjdz z inicjatywa ,bo bez urazy,ale to ty narozrabialas.Pamietaj,ze to jego zona,na dobre i na zle,jakkolwiek bedzie sie miedzy wami ukladalo,moga sie od was najwyzej wyprowadzic,ale zadra zostanie.Przemysl to.

Gość rada radziecka
poznie wystarczy, ze powiesz - z Gdanska dzwonili a szwagierke szlag trafi