Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lukrecja21

Proszę o pomoc

Polecane posty

Witam!Otóz mam problem spotykam się od paru miesięcy z pewnym facete,ale sie okazało,że On ma dziecko...sama sie o tym dowiedziałam,a On Mi mówił,że sam by Mi powiedział,jakby już był pewiem na pewno czy to jego dziecko...Ma adwokata i teraz ma czekać na skierowanie na badanie krwi te całe DNA ile sie na takie coś czeka?Bo Ja nie wiem sama już co robił?Wie może ktoś jak taki cały proce wygląda?I czy może sie zrzec praw?Dziekuje za każdą pomoc,pozdrawiam!

Gość Lukrecjo zastanow sie
Czy napewno chcesz sie wiazac z mezczyzna, ktory nie chce uznac dziecka. Zostawil kobiete w ciazy (badz przed tym, zanim sie o ciazy dowiedzial) i nie chce uznac dziecka jako swoje, robiac jej problemy i spotykajac sie az w sadzie?? Pytasz o to czy Twoj chlopak moze zrzec sie praw do dziecka. Tak sie sklada, ze prawa to nie wszystko. Mezczyzna ma wobec swojego dziecka OBOWIAZKI, z ktorych wlasnie Twoj chlopak usiluje sie wywinac... Zycze Ci, abys nie kibicowala mu w tym, aby udalo mu sie uciec od odpowiedzialnosci za dziecko i zeby Ciebie takie potraktowanie nie spotkalo w przyszlosci z jego strony (jak obecnie spotyka kobiete, ktora jest matka dziecka). Pozdrawiam

Gość jak podejrzewa że może być
ojcem to pewnie ma coś na sumieniu..cichodajek rzuć go

Gość Znawca życia
Fajna ściema :-)) Za chwilę facet będzie musiał robić kolejne badania DNA, hehehehe

No tak,ale ja rozmawiałam z ta dziewczyną przez telefon i Ona sama Mi powiedziała,ze mam go sobie zabrać bo ona i tak go nie chce...Poza tym Ona jak była w ciązy nie chciała go widywać,On oczywiście chce płacić na dziecko,ale się chce dowiedzieć czy to aby na pewno jego,więc jak to zrobić?Bo ten adwokat też załątwia to i załątwia,chodzi Mi o to żeby mieć tą pewność czy to jego dziecko...

Gość Nie rozumiem ciebie
Jak ma mieć zrobione badanie na ojcostwo, to po prostu trzeba czekac i tyle. Jeżeli okaże się, że jest ojcem, bedzie płacił alimenty. Ale czy warto byc z takim facetem, który wypiera się wlasnego dziecka ? To, że dziewczyna z która ma dziecko nie chciała się z nim widywać, to juz sprawa pomiedzy nimi i zapewniam ciebie, że pewnie miała powazny powód. Źle o nim świadczy też to, że ciebie oklamywal i nie powiedzial tobie o całej sprawie, jakze poważnej ...

Gość Wiesz znacie się
krótko i radzę odpuść go sobie. Facet kłamie juz na dzień dobry, więc jak możesz mieć do niego zaufanie. Przecież podstawa każdego związku jest ZAUFANIA, bez tego nie da się żyć, pozdrawiam :-D