Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 13

podklad la roche posay?

Polecane posty

Gość anka 13

slyszalam ze jest dobry.uzywa ktos moze?jesli tak,to czy dobrze kryje przebarwienia po tradziku ,a cera po nim nie swieci sie?

Gość ja kupilam kilka dni temu
jestem zadowolona i to bardzo! jest to podklad unifiance, korygujący, pisze ze utrzymuje sie do 8 godzin, i chyba tak jest, bo nie swiece sie juz tak! przebarwienia swietnie kryje, a na tym mi najbradzije zalezalo;) odpowiednio dobrany kolor ładnie sie zrowuje z kolorem cery, nie tworzy maski, poprostu super;) prryszczy tak nie kryje super, jak chyba kazdy podkład;) ale jest godny swojej ceny, wole zaplacic 3 raz wiecej niz zawsze i wiedziec ze na prawde mam z czego sie cieszyc;) pozdrawiam pa;) co do pryszczy jeszcze to kryje je, ale nie tak jaby sie chciao;) ogolnie polecam:)

Gość anka 13
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość mesia333
a w której aptece w warszawie można go kupić? długo na niego poluję i nic.nie mogę go znaleźć

Gość anka 13
Tez chcialabym wiedziec gdzie moge go kupic w Wawie?Bo akurat jutro jade,aw moim miasteczku o czyms takim nawet nie slyszeli:D

Gość nie mieszkam w wawie
heh , ja mieszkam w malym miasteczku i znalazlam , musi to byc apteka z kosmtykami;) szukajcie a znajdziecie;) heh;)