Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

florciaa

hemoroidy

Polecane posty

Jestem zalamana w poniedzialek wyszedl mi zylak odbytu. Wielki i bolacy lekarz skierowal mnie do proktologa. czytalam troche o tym wiem ze sa rozne sopsoby leczenia. martwie sie okropnie bo mam dopiero 23 lata. to troche zawczesnie na takie choroby:(. czy ktos choruje na to i moze sie ze mna podzielic swaja wiedza i przezyciami??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka72
Witaj.Mi pojawił się maly guzek ale nie wewnątrz tylko na zewnatrz troche bolal i swędzial masci dzilaly tak sobie .Zaczęłam stosowac dietke owocowo-warzywna, malo smarzonego bez bialego pieczywa mniej miesa i wedlin, ale myśle, że najbardziej pomogla mi kuracja ze skorupek jaj ktore zabiaja pierwiastki promieniotwórcze.Wszystko się samo cofnęlo i wszelkie dolegliwosci mineły.U mnie to sprawa genów wiec musze uwarzac mój tata miał kiedys guzki potem polipy a teraz ma zalozona stomie ma sztuczne jelito dlatego musze b. uważać. Pozdrawiam Skorupki jaj "Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów." znalezione w internecie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×