Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannaaa

Od dziś znów jestem wolna!

Polecane posty

Gość Mariannaaa

Dopiero co zerwałam z chłopakiem,jest mi smutno,ale wiem,że dobrze zrobiłam,bo nie pasowaliśmy do siebie(on twierdził co innego).Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że jestem wolna i wznawiam poszukiwania księcia;)

Gość Anorexja
a ile ważysz?

Gość Mariannaaa
A dlaczego pytasz?:D

Gość Mariannaaa
Może jest tu jakiś książę?;)

Gość Anorexja
2bo moze to on zerwal z toba dlatego pytam tak toba manipulowal ze to ty myslisz ze jestes zwyciezca waga gra tu wielka sprawe

Gość Mariannaaa
To może chociaż jakiś normalny mężczyzna,któryby mnie pocieszył?:(

Gość Mariannaaa
W moim wypadku akurat ta kwestia nie wchodzi w grę,waże około 50 kg przy wzroście 162cm i nie czuję się ani gruba ani zbyt chuda.A zerwałam ja sama,on tego wcale nie chciał,a ja się poprostu męczyłam w tym związku.Chciałabym wreszcie spotkać miłość mojego życia...

Gość Ksiaże...
jestes malo wiarygodna rzucilas chlopaka dzis i "taka porązona w smutku" szukasz tego samego dnia nastepnego? :p

Gość ona umarla na solarium
ja jakies 3 tyg temu zerwalam, w sumie to ja chialam zeby to On zerwla jednak musialam sama to zrobic , bylo mi smutno , czasem sie spotykmy ale obydwoje powiedzielismy sobie ze zbyt wiele nas dzili... teraz tez czekan na ksiecia z bajki ale czy taki sie pojawi??? Jestem dobrej mysli bo co innego mi pozostaje :) Poza tym zmienilam swoj wyglad ulubione kolorki , zapisalam sie na aerobic i znowu jestem malarka i znowu rzezbie jak kiedys :)

Gość A ile byliście ze sobą
Nie żałujesz??

Gość Roksan.
o wartosci kobiety swiadczy facet stojacy u jej boku jak mawiali tatarzy воскресенье вечером в Турине была торжественно закрыта зимняя Олимпиада

Gość Mariannaaa
Jest mi smutno,ale nie rozpaczam zbytnio,bo decyzje o zerwaniu podjęłam już dawno tylko nie było sposobności,żeby ją wprowadzić w życie.

Gość Mariannaaa
Byliśmy ze sobą ponad rok z przerwą (już jakiś czas temu uznałam,że to nie to,ale los chciał,że zeszliśmy się ponownie).

Gość rozumiem Cie i popieram
powodzenia :)

Gość A ile byliście ze sobą
To jeszcze nie tak długo.Dobrze zrobiłaś jak wiesz,że to nie "to".Napewno szybko poznasz wartościowego i wspaniałego mężczyznę i będziesz z Nim szczęśliwa:)

Gość Mariannaaa
Dziękuję za zrozumienie:) Teraz widzę jak wiele straciłam będąc z tamtym,chcę poznawać nowych ludzi i robić to,co najbardziej kocham.Ulżyło mi nareszcie.

Gość Mariannaaa
Książę,czy nadal uważasz,że jestem mało wiarygodna?

Gość Mariannaaa
No cóż,myślałam,że może poznam tu jakiegoś miłego,wartościowego mężczyznę,a jak narazie nie widzę nikogo na horyzoncie.

Gość Ksiaże...
--Mariannaaa>> sorry ale dla mnie nadal jestes malo wiarygodna... traktujesz faceta jak autobus do którego wsiadlas przez pomylkę a wysiadając z niego z usmiechem myslisz sobie... zawsze może byc nastepny.. :(

Gość Ksiażę nie znasz
życia, życie to nie bajka ... :-D Miła

Gość Ksiąze...
Ksiażę nie znasz>> mój ostatni post jest taki a nie inny z racji tego ze przy sredniej 23 lata na topiku jestem staruszkiem :) wiec nie mów czym jest zycie bo nie masz o nim pojęcia