Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta1986

Nie wiem co zrobić

Polecane posty

Słuchajcie, biorę Yasmin, jestem kolo 10 tabletki z opakowania (biore juz dobre kilka misiecy, ale to nie wazne). Chodzi mi o taka rzecz, dzisiaj mialam biegunke, ale nie bardzo ostrą, tylko takie \"przeczyszczenie\" - sorry:) W kazdym razie, zastanawiam sie, czy powinna przyjac nastepna tabletke na wszelki wypadek? A jesli nic nie nie stalo z polknieta tabletka i wezme druga niepotrzebnie, to cos sie stanie? Jak bede miala w organizmie 2 razy wieksza dawke? Prosze o pomoc, czas mija, a ja nie wiem, co zrobic, z gory dziekuje. (Aha, biegunka wystapila okolo pol godziny od wziecia tabletki).

Gość 13 lat
biegunlka to jest wtedy, jak z kibla wyjść nie możesz;) Jeśli to było tylko lekkie przeczyszczenie to raczej nic się nie stało i raczej nie masz potrzeby brac nastepnej. Dla pewności przez kilka dni zabezpieczaj się dodatkowo prezerwatywą.

Nie, powinnaś wziąść dopiero jutro. Nawet w przypadku biegunek czy wymiotow nalezy brac normalnie tylko wtedy trzeba sie lepiej zabezpieczyć. Poza tym wydaje mi się że po pół godzinie ta tabletka nie zostala usunieta z org. Pozdrawiam

Mi też się wydaje, że nie powinnaś brać kolejnej tabletki. Sama piszesz, że to było \"lekkie przeczyszczenie\" więc nie ma powodów do obaw, ale może faktycznie zabezpieczaj się dodatkowo :)