Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka.w.

Zauważyłam, że mój maż przestaje się mną interesować!

Polecane posty

Gość nastka.w.

Zawsze byłam dla niego cukiereczkiem,misiaczkiem,rybką, a od pewnego czasu mówi do mnie imiennie. Przyznam, że nawet dziwnie to brzmi bo odkąd sięgam pamięcią -nie słyszałam, by tak sie do mnie zwracał! Nie poklepuje mnie w kuchni po tyłeczku, nie ciągnie za szlafroczek, gdy wstaję po nocy szykować śniadanko... Nie mówi, że jestem jego laleczką i przestaje byc o mnie zazdrosny... Myślę, więc sobie, że coś chyba jest nietak!

Gość coś w tym musi być

Gość rozum do głowy
Ty tez przestan sie nim interesować, zobaczysz , że szybko sie ten stan odmieni. Zadrży i sie zastanowi, o co chodzi? Niepewność pomaga w scaleniu i polepszeniu więzi.

Gość zussska
Nie myslałam, że i nam odechce sie kiedykolwiek przytulać i obdarowywać całusami. Pieszczotliwie zwracaliśmy sie do siebie jeszcze przez 10 kolejnych lat małżeństwa. Dzis jesteśmy po rozwodzie bo zabrakło nam czasu na pielęgnowanie uczuć.

Gość sam1
Pewnie ze cos nie tak, twoj maz juz ma inny obiekt westchnien. Jak dojda do tego czestrze klotnie i krzyki to na bank ma kogos. Zacznij juz go dobrze sprawdzac i przygotuj sie na prawde.

Gość more than life
sam nie pierdol!!!!!! nastka spróbuj inaczej..moze monotonia sie wkradła? zrob coś szalonego, zbaierz go gdzies, kup nowy ciuszek, udawja niedostępna jak bedzie miał ochote..pomyśl głowką:)

Gość Znawca życia
Może trzeba zacżąc się myć ? :-))

Gość źródełko mądrości
Opcje sa 2. 1. Ma kogoś. 2. Może zabrakło wam tej iskierki i nie ma tego ognia.

Gość Może jesteś
nudna, popadłas w rutyne, zaskocz go czymś, np, sex w lesie, w samochodzie, na klatce schodowej , w kinie ...

Gość Popieram przedmowce
zobaczysz jak się ożywi, dostanie ogniki w oczach :-D, powodzenia

Gość kotka na klawiaturze
u mnie to samo, byłam koteczkiem, mąż ciągle był przy mnie chętny do seksu a teraz koniec, zero seksu, on zasypia i nawet nie spojrzy, nie porozmawia, jest zmęczony, nie ma nikogo, tego jestem pewna - z pracy wraca do domu, nigdzie nie dzwoni itp, ale nie ma nikogo innego i mnie też już chyba nie chce, okrutne bywa życie nie piszcie o kinie i kolacjach ze świecami, bo to sztuczne i jak by to wyglądało jak by tak siedział przy tych świecach żałując że nie może oglądać serialu albo by mi powiedział '' przepraszam kochanie ale pójdę już spać..'

Gość nastka.w.
Wiecie co,kupiłam sobie nowy ciuszek , sksowna bieliznę i tego akurat nie zauważył.Zajrzałam więc do fryzjera i od razu zapisałam sie na aerobic na którym juz dwa razy byłam i co? I niczego, oprócz mojej nieobecności -wyjścia -na razie nie zauważył... Oburzył sie, że gdy był w domu to ja poleciałam sobie "poskakać"...zamiast , no właśnie, zamiast chociażby przyglądać się jak patrzy w tv albo pogrywa sobie w komputerowe gierki... Aha, żadnego wieczorku nic nie było, bo zwyczajnie jest podziębiony i niestety niedomaga...zasypia po goracej kąpieli i dawce medykamentów. Poza tym miał żal za te ćwiczenia,bo wg.niego to nie jest mi potrzebne a zapisałam sie tylko po to, by spędzać wolny czas poza domem. Sama juz nie wiem, o co mu chodzi. Niby przestaje sie mną interesować, a jednak nie pasuje mu,gdy wychodzę ale nie zauważa, że wszystko, co robię dla siebie, robię dla nas obojga bo oprócz swojego dobrego samopoczucia to dla niego chcę być piekna by znów nazywał mnie swoją "laleczką" itd.itp