Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nutka21

DEPILACJA- PROBLEM

Polecane posty

Go艣膰 nutka21

Witam. Ot贸偶 mam problem. Od niedawna goli艂am nogi. Nie robi艂am tego cz臋sto, raczej wtedy kiedy je ods艂ania艂am. Wszyscy m贸wi膮, 偶e to nie prawda, ze po depilacji wlosy odrastaj膮 d艂uzsze i ge艣ciejsze. A w moim przypadku to niestety smutna prawda:( Zauwazy艂am, 偶e ze sk贸ry wyrastaj膮 podw贸jne malutkie wloski, tzn dwa z jednego miejsca. Przesta艂am depilowa膰 i nie robie tego ju偶 od jakich艣 5 miesi臋cy, a w艂osy od ostatniej depilacji uros艂y dwa razy d艂u偶sze i jest ich wiecej. Dlaczego tak sie dzieje? Czy s膮 jakie艣 kremy os艂abiaj膮ce w艂oski?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja te偶 gol臋
Nie ma cud krem贸w !!! Do ko艅ca 偶ycia bedziesz ju偶 golic nogi , 偶eby 艂adnie wygl膮da艂y...Nawet kilka razy w tygodniu... przyzwyczaj si臋 do tej my艣li...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyczkaaaa
w艂osy po goleniu nie odrastaj膮 g臋stsze i twardsze- to tylko mit. S膮 po prostu 艣ci臋te pod k膮tem dlatego wydaj膮 si臋 ostrzejsze. Dobrze raz w tygoniu zrobi膰 peeling co zapobiega wrastaniu w艂os贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to popatrz
Tak to jest. Naczytaj膮 si臋 dziewczyny gazet, nas艂uchaj膮 w telewizji i potem wierz膮 w takie g艂upoty. Jak ju偶 si臋 zacznie to si臋 przesta膰 nie mo偶e, bo wygl膮da to gorzej ni偶 wcze艣niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Axaa
Spr贸buj depilacji cukrowej. Ja tak robi臋.

Udost臋pnij ten post