Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Topick Tylko dla dzieczyn

DZIEWCZYNY CO BYSCIE ZROBILY GDYBYSCIE POZNALY MILIONERA!!

Polecane posty

ktory ma bardzo duzo kasy,ma dom warty pol miliona €uro i jeszcze inne domy lub miszkania wlasnosciow. Zakochal by sie w w tobie,miala bys zycie jak gwiazda Hollywood...tylko ze ty masz 21 lat a on jest po 40 ...wyglada zadbany,mily,madry,mozesz z nim konie krasc jesli trzeba i wogole do tanca i do rozanca,nie zdradzal by cie ..bylby na twoim punkcie szalony,wyglada z twarzy nie brzydko nie najpiekneiej,normalnie.. Ty jestes dziewczyna pochodzaca z rodziny ktorej sie nie przelewa,czy chciala bys z nim miec zwiazek powazny czy byla bys z nim tylko na kase ?Co bys zrobila ??

Gość myyyyysiaaaa
ja nekrofili nei uprawiam

Gość I_r_i_s
ta...jak ktoś ma pecha jak ja , to coś takiego go nie spotka...

ale wyobrazcie sobie ze by was spotkalo i co ???

Gość a czemu nie

Gość hahaha 40 lat to faktycznie
staruszek.ile dziewczynko masz lat?:)

prosze o dokladne przeczytanie tego co napisalam i konkretne odpowiedzi...moze wylosuje ktoras z was i poznam z takim jednym...

Gość po czterdziestce facet
to może być fajne, a ty od nekrofilii dziecko ile masz lat? podejrzewam ,ze jakby facet po sześćdziesiątce zamachał mci przed oczami studolarówka to byś sikała po nogach!!!

Gość tzn.jesli czułabym cos do nieg
to czemu nie ? w sensie czemu miałbym sie opierac takiemu zwiazkowi skoro fajny facio i jeszcze po uszy zakochany a te pieniadze taki tylko przyjemny dodatek do całosci no bo w koncu tu chyba o zwiazek tu głównie chodzi a nie o kase

czekaj, no nie wiemy co sugerujesz, póki co same superlatywy: nie jest łysy, obślizgły, garbaty i parchaty, wręcz jest spoko,mało tego ma zajebisty charakter, jest zajebiście oddany, do tego jest milionerem, to nie rozumiem...są jakieś powody, żeby go skreślać?

Gość I_r_i_s
eh...tzn. ja nie zamierzam sie z nikim wiązać...ale jeśli jednak miałabym inne podejście do tych spraw i on byłby o taki:"wogole do tanca i do rozanca,nie zdradzal by cie ..bylby na twoim punkcie szalony"to czemu nie.

Gość I_r_i_s
Ja rozumiem,że chcesz jak najwięcej wypowiedzi , ale żeby coś takiego pisać?? "prosze o dokladne przeczytanie tego co napisalam i konkretne odpowiedzi...moze wylosuje ktoras z was i poznam z takim jednym... "....

nie przeszkadzalo by wam ze jest krotko po 40 ma z pierwszego malzenstwa 2 dzieci ? Niesty 10 lkat temu go zona zdradzila ,wykozystala z kasy i poszla z innym milionerem :O

Gość I_r_i_s
Nie no sami milionerzy....:]

chodzi o to ze on ma fajnego kolege :P dlatego pomyslalam ze moze gdyby mi z nim cos wyszlo,jak sie zastanowie to bym ktoras mogla z jego kumplem poznac :)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
jesli bym kochała- ok, jesli nie - zniknelabym z jego zycia, albo usunelabym go ze swojego:)

Gość gold-misteria
to dobrze ze ma 40 a nie 70

Gość I_r_i_s
??? No wiesz co?? W necie to nie wiadomo kto jest kto....to niebezpieczne...

:o ja go przez neta nie poznalam ...

Gość I_r_i_s
Ale napisałaś , że którąś byś poznała z jego kolegą...Czy jakoś tak...

ah,o mnieci chodzi,ze przez neta...o rany :o okay rozumiem was,ale nie zaciagnela bym przeciez tutaj nikogo na sile,pierwsze bysmy sie poznaly przez gg potem oczywiscie sdresami wymienily..i jak by chciala jakiegos dowodu na potwierdzenie ze nie klamie to prosze bardzo..ja nie mam z tym problemu.

wiadomo ze na poczatku bysmy sie musialy skumplowac,pozniej ona by do mnie przyjechala na urlop,zaprzyjaznily bysmy sie itd..

Gość I_r_i_s
Nie , chodziło mi o tą co chciałabyś poznac z tym kolegą czy jak... Jakoś nawet nie pomyślałam o Tobie źle:]

acha... :) chciala bym dodac ze mieszkam wNiemczech a wiec rozumiem ze moze mi ktos nie wiezyc bo to kawal drogi.....

chce wiedziec jakie inne dziewczyny maja opinie a decydowac itak ede przeciez ja :)

Gość podiose

Gość bajkopisarz
To baw sie dobrze !

wiesz co jest dziwne???? że koleś milioner, zapewni ci życie jak w Holywood tak???? ok ale wierzysz w to, że nie będzie cię zdradzał???? :) podejrzane. Z taką kasą trudno być wiernym, co można zaobserwować wśród zamożnych ludzi jak się prowadzą. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich, ale tak jakoś większości. :) A sytuacja którą opisałaś jest jak z bajki, a takie w realu nieistnieją. Coś zawsze kosztem czegoś. Nie można mieć wszystkiego :)

Gość bajkopisarz
Gdyby byl taki idealny, nie byl by przez tyle lat sam :P