Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaagda

brak krwawienia

Polecane posty

Gość maaaaagda

chcialam was prosic o rade. trzy dni temu skonczylam przyjmowac tabletki z pierwszego opakowania ale niestety krwawienie sie nie pojawilo do tej pory, musze dodac ze jestem teraz dosc mocno przeziebiona. i nie wiem co robic, kochalam sie w czasie brania tabletek i zanim je zaczelam przyjmowac tylko w tedy gumki urzywalismy. boje sie ze moze w ciazy jestem a moze poprostu fakt ze jestem teraz chora spowodowal ze nie mam krwawienia. prosze doradzcie mi cos

Gość ja dostaję
4 albo nawet 5 dnia więc poczekaj jeszcze

Gość maaaaagda
mam nadzieje ze i ja dostane bo zaczynamy sie z chlopakiem juz martwic

Gość neni
poczytaj dokladnie ulotke bo zazwyczaj jest napisane, ze po 1 opakowaniu krwawienie moze nie wystapic ! napewno wszytsko bedzie ok :) nie denerwuj sie :):):)

Gość maaaaagda
wlasnie zalwazylam ze z pochwy wydziela mi sie bialy slu, co to i czym moze byc spowodowany??? prosze napiszcze moze ktoras z was tez miala cos takiego

Gość aniaaaaaaaaa
ja mam podobna sprawe. Pierwsze opakowanie przyjelam 17.02 i pozniej nastepne bez 7 dniowej przerwy aby nie wystapil okres. Skonczylam przyjmowac tabletki 27.02 i nadal nie mam okresu...ciaza???? czy to powiklania ze nie zrobilam przerwy???prosze o rady

Gość aniaaaaaaaaa
jeszcze sie spytam jak do poniedz. bo wtedy powinnam przyjac nastepne opakowanie nie bede miala okresu moge to przyjac te tabletki?

Gość skoro skończyłaś w ten
poniedziałek to następne opakowanie masz zacząć brać w nastpny wtorek 07-03

Gość aniaaaaaaaaa
racja, ale co z tym brakiem okresu?

Następne opakowanie zaczynasz brać po siedmiodniowej przerwie niezależnie od tego czy krwawienie skończyło się i czy w ogóle wystąpiło. Bo może się tak zdarzyć, zwłaszcza przy pierwszych opakowaniach, że krwawienia nie będzie. Jeśli podejrzewasz ciążę zrób test, tak chyba najprościej?

Gość aniaaaaaaaaaa
Dzieki Czajka ale poczekam jeszcze :)