Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Romek

Dziewczyny prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość chudy Romek

Więc mam do was pewną sprawe. Wiem, że za atrakcyjny nie jestem, ale staram się z tym walczyć, więc mam pytanie na co lepiej przeznaczyć pieniądze??? Chciałem na odżywki, i siłownie by nabrać muskulatury (teraz jestem strasznie chudy :( ) czy może lepiej pieniądze na ciuchy przeznaczyć ??? Co ma dla was większe znaczenie ??? Tylko prosze szczerze!!!!

Gość Wydawaj
na dziewczyny, to będą za tobą latały ;)

Gość cytrynkaaaa
Romku liczy się to co jest w środku ale pierwsze wrażenie jest ważne a więc zadbaj osiebie zainwestuj w ciuchy i lepiej się odżywiaj powodzenia aha no i jakaś niezła fura by się przydała małolaty lecą na autka

Gość chudy Romek
Rzadna prowokacja??? Czy to dziwne, że facet też chce kogoś znaleść??? Samotność mnie już dobija. Kiedyśwydawałem pieniądze na dziewczyny ale tak nic z tego nie było bo one mnie traktowały jako darmowe kino, piwo itp. Wiem, że jak się spodobam to będzie chciała być dla mnie , a nie dla pieniędzy. Więc pytam jeszcze raz :(

Gość e tam gadanie
napisz tak :) kup sobie jakis porzadny ciuch na teraz, idzie wiosna i fajnie gdy sie bedzie wyglądac elegancko. W miedzyczasie zapisz się na siłownię, zadbaj o kondyncję ....nie staniesz się przeciez od razu muskularnym facetem. A cwiczenia zajmą Ci troche czasu. Zepnij agrafkami kąciki ust przy uszach , zeby usmiech Ci towarzyszyl cały czas a myśle, ze latem zawojujesz serce niejednej dziewczyny ;)

nie jest ważne jakie masz ciało , pod warunkiem jednak że nie jesteś bardzo brzydki... jeśli jesteś średniawy to moja rada brzmi: ubrania, dobrego gatunku, czyste i najlepiej dobierane w jakimś jednym , najbardziej Ci odpowiadającym stylu; włosy czyste, cera najlepiej też, czyste buty i skarpetki, podczas rozmowy nie uciekaj wzrokiem, bądź uprzejmy i uczynny wobec innych ale nie nadto usłużny.. - szanuj się,miej swoje zdanie i zasady, ucz się i miej poważny stosunek do pracy którą wykonujesz wiedz czego chcesz i dąż do tego, nie oszukuj, myśl o sobie dobrze - I TO WSZYSTKO, dużo to czy mało? a panny to docenią i to te mądre, z którymi życie jest najlepsze

Gość chudy Romek
Gdybym miał patrzeć przez pryzmat powodzenia u kobiet , to chyab jestem bardzo brzydki bo kosza ciągle dostaje :).. dziwi mnie tylko jedno, wszędzie gdzie jestem i byłem LO, studia zawsze miałem najładniejsze koleżanki, je bardzo lubiłem ale jestem realistą, zawsze próbowałem u średnich dziewczyn, widocznie nawet to za wysokie progi...:(. Samo odżywnianie nic nie da :( należe do tzw hardgainerów, ludzi co z wielkim problemem przybierają na wadze, samym jedzeniem prawie nie wykonalne, więc musze zdecydować ciuchy czy wspomaganie..... chyba jednak to drugie, co po fajnym ciuchu który budową się nie wiele różni od dziewczyny :/

Gość chudy Romek
181cm wzrostu, 68 kilo

miałeś dużo koleżanek, ale żadnej dziewczyny, z tego co zrozumiałam świetnie Ci się z kobietami rozmawia ale żadna nie widzi w Tobie mężczyzny na randkę, tak? jak się poruszasz? masz wyprostowane plecy, kroki robisz zdecydowane?

Gość Gosssia
Romku, mój facet waży 60 kg przy wzroscie 180 cm i bardzo go kocham ! owszem jest chudy ale niczego innego mu nie brakuje

to że jesteś szczupły przy takim wzroście nie powinno mieć już aż takiego znaczenia, chodzi moim zdaniem o coś innego

Gość chudy Romek
Jestem wyprostowany, umiem rzucić komplement, złośliwość, dowcip, dziewczyny lubią moje towarzystwo, ale zawsze wybierają innych, na moje oko ładniejszych, na mieście zawsze faceci muskularni idą z jakąś dziewczyną.... dopiero jak będe ważył 80 kilo to powiem, że nie jest źle :) Może powiecie, że trafiam na złe kobiety, ale przecież serce nie sługa :/

może pomogę ---> Z tym, ze nadal uwazam, ze to prowokacja... Bo to nie mozliwe, zeby ktos sie przejmowal brakiem miesni i stresowal ubiorem... Dla mnie to sa pierdoly... (to chyba pocieszajace co mowie... w kazdym razie takie mialam intencje). Nie wszystkie dziewczyny chyba zwracaja uwage na pakerow w dresie Addidasa... ;) I nie oceniaja nikogo po czterech kolkach, ktorymi jezdzi... :O

Gość chudy Romek
Agawka nie ma wogóle co porównywać, jedni przy takim wzroście wyglądają normalnie, innym np mi żebra widać jak anorektyczce. Wiesz dlaczego powstał ten topic??? Bo skoro mój charakter poczucie humoru, dobroć nie jest wstanie przyciągnąć dziewczyny, to może chociażna na inne atrybuty poleci :/ A że będzie to np pusta dziewczyna? Co z tego ważne, żeby była jakakolwiek!

ja też uważam że 181 i 68kg jest ok, a pakierów nie lubię, dla mnie takie wielkie miesnie to odpowiedniki olbrzymich implantów piersiowych u kobiet- coś nienaturalnego koleżka nas wkręca, zawsze to jakaś rozrywka dla znudzonych bez pomysłu na płodne spędzenie czasu... to może niech idzie na tą siłownię jak mu się tak nudzi..

Gość chudy Romek
ide na uczelnie będe wieczorkiem...fajnie by było jakbyście jednak powiedziały na co bardziej zwracacie uwage, wszystkie inne sposoby zawiodły więc zostaje mi to !

moze pomoge---> No ale co w zwiazku z tym...? Poradzisz Mu, zeby wzial sterydy i chodzil codziennie pakowac na silowni i kupil sobie markowe ciuchy??!! Ja sie staram Go przekonac, ze to sa pierdoly... wlasnie ;) No dobra, ze za chudy, ze brzydki, ze cos tam... ale ciuchy!!?? (ale przyznaje od razu bez bicia - nie jestem trendy, jazzy... czy jak to sie tam mowi... A jedyna markowa rzecz jaka mam to czapka, ktora mama niechcacy kupila mi na promocji w Tesco za 3 zl... Adidas :P ) Wiec tak... uwazam, ze ciuchy to pierdoly ;) rzecz nabyta...

Gość chudy Romek
Wiosna przykro mi, że was to bawi ale trudno . Dla was norma dla mnie dramat, już nawet nie zlicze ile razy usłyszałem czy mnie rodzice w domu nie karmią. Dziewczyny nie mam i nie moge znaleść, i sory nie mówcie mi, że nie choidzi o wygląd bo chyba na innym świecie żyjemy, poprosiłem o rade i życzliwość a dostałem po dupie....ale w sumie to takie typowe, nie życze wam nigdy takich probleów jakie ja mam, ale do cholery nie piszcie mi, że przesadzam !!! Jak to mówią syty głodnego nie zrozumie. Ja chciałem iść na siłownie nie po to by wyglądać jak jakiś paker , tylko żeby NORMALNIE wyglądać!!!!!! Dobra już wam nie truje bo tak tu pomocy nie uzyskam, co najwyżej pogarde. Do tego jeszcze się na autobus się spóźnie :/

Romek---> Nie bawi mnie... Staram sie powiedziec Ci, ze ciuchy to pierdoly... Ale jak to ma Ci poprawic samopoczucie to kup sobie cos ;) Mialam paru kolegow bardzo chudych (Twoje 68 to naprawde nie jest tak malo...) i nikt im nigdy nie powiedzial, ze mama ich nie karmi... I naprawde ludzie maja gorsze problemy... Moze Tobie Twoje problemy wydaja sie najgorsze i najwazniejsze... ale tak nie jest ;)

Gość Gosssia
Najpierw sam musisz zacząć się szanować, takim jaki jesteś a potem wymagaj szacunku dla siebie od innych. Ja poznałam swojego chłopaka jak miałam 18 lat, teraz będzie już 9 lat jak jesteśmy razem. Miałam wtedy duże kłopoty w domu i szkole. Stary alkoholik znęcał sie nad nami, musiałam uciekać z domu żeby skończyć szkołę i zrobić maturę. Naprawdę nie miało wtedy dla mnie znaczenia jak On wygląda, jaki nosił ciuchy. Teraz może nawet jest grubszy niż wtedy ? Teraz tzn. 60 kg przy 180 cm wzrostu. Dla mnie liczyło się że On był przy mnie przy najpodlejszych momentach mojego życia. I jest nadal. Też jako uciekinierka z pijackiego domu nie miałam super opalonego i wymasowanego ciała, modnych ciuchów. Może on miał wtedy powiedzieć, że jako przedstawicleka szemranego rodu nie jestem odpowiednią dla niego partią ? Bo jakby nie patrzeć On chudy ale z lepszej rodziny. Tak samo mógłby mnie skreślić.

Gość nicosc
rozumie cie bardzo dobrze Romku,patrzymy na wyglad,a te co mowia ,ze nie, klamia.ale wiem tez ,ze tak na prawde to nie o to chodzi,mozna zakochac sie i w szczypiorku.jak ci to pomoze zapisz sie koniecznie na silownie,ja chodze,majac 36 lat wygladam na 20 pare,lubie byc wysportowana,zgrabna.nabierzesz tezyzny,troche miesni i dopiero sprawdzisz,czy tego brakowalo potencjalnym kandydatkom.nie zatrac przy tym samego siebie.powodzenia.

Gość Elfri
Chudy chłopak jest zawsze przystojny, wię ciuchy żeby się jeszcze lepiej prezentować:)

Romku nie wydawaj kasy na takie pierdoły... po co jakiejs dziewczynie taki Romek umiesniony z kul ciuchami jak bedzie nie miły, udawal kogoś innego niz nie jestes, nikt nie bedzie chciał z Tobą przebywać juz nie mówiąc o związkach, wiecej optymizmu, poczucia humoru, wiecej pewnosci, luzu, smiej sie ile wlezie, to nic Cie nie kosztuje a laske masz jak w banku;) ja juz tyle wypowiedzi slyszalam ze ludzie (obie płcie) chcą przebywac z osobami o duzym poczuciu humoru, ponuracy niestety odpychają, obojętnie jak wyglądają...