Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczek1983

test ciązowy

Polecane posty

Gość misiaczek1983

robiłam sobie dzisiaj test ciązowy i wyszedł mi trochę dziwnie czy miałyście tak że jak czytaliście wynik to niebieski pasek był na szerokości a różowy w zdłuż testu co to może oznaczać

Gość misiaczek1983
czy nikt sie z tym nie spotkał

Gość Majeczkak
poczytaj jeszcze raz powoli na spokojnie instrukcje :) tam wszystko pisze :) nie napisalas jaki test robilas,wiec niewiele wiadomo.... ale sadze,ze prawdopodobnie zrobilas go zle :) wiec nie martw sie i glowa do gory:)

jak Ci kreska wyszła w drugą stronę, to w ciąży jesteś na odwrót.. he he w instrukcji jest napisane jak obrazki wyglądają jeśli jednak masz drugą kreskę to moim zdaniem nie jest ważne w którą stronę bo bez względu na to w którą to i tak świadczy o obecności hormonu ciążowego i daje 99 procentową pewność ciązy a pozostały jeden procent to z tego co pamiętam może być np rak jajnika... także obyś była jedynie w ciąży a że na opak a nie prosto to już inna sprawa

Gość misiaczek1983
ja robiłam bobo test i nic nie pisze o takiej sytuacji a ta kraska była cinka a po jakimś czasie zniknęła

wynik ciaza nie zmienia sie nawet po kilku dniach wiec jesli kreska zniknela to nie ciaza poza tym tak oznaczeniem sa poprzeczne a nie podluzne paski spardz termin waxnosci testu

tak czy inaczej my tu na forum nie powiemy Ci czy jesteś w ciąży, jeśli test masz z kosmosu i bez instrukcji obsługi albo nie umiesz go przeprowadzić to idź na usg lub sobie zrób badanie krwi na obecność hormonu ciążowego, albo sobie domaluj drugą kreskę dla pewności na teście albo zetrzyj gumką niepotrzebną. tak sobie żartuję bo myślę że ktoś troszkę tu oszukuje..