Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilopun

prosze o porade...

Polecane posty

Gość pilopun

kochalam sie z moim facetem 14 dnia cyklu dodam ze byl to nas zpierwszy raz. uzylismy prezerwatywy, stosunek nie odbyl sie do kona bo chlopak ze mnei wypadl i nei mogl ponownie wejsc. przy probach dotykach swojego penisa zeby wejsc we mnie, czy w ten sposob mogl przeniesc jakies sladowe ilosci plemnikow? dizisaj mialam termin okresu a jego bark jest. w sumie to mam wszystkie objamwy na okres bol podbrzusza nabrzmiale piersi, male ilosci sluzu. ale teogo okresu nei ma, weic zastanawiam sie czy moglam zajsc w ciaze?

Gość pilopun
prosze kogos rzetelnego o odpowiedz:]

spokojnie tez tak miałam :) ja uważam ze nie jesteś a okres spóźnia się przez stres więc głowa do góry :)

Gość pilopun
dziekuje ci za odpowiedz tylko ze spoznia mia si ejuz 3 dzien bo powinnam dostac we wtorek. piersi caly czas mam nabrzmiale i pobolewa od czasu do czasu podbrzusze. jutro jak nei dostane okreu to kupuje test i robie w sobote.

zrób test jeśli cie to uspokoji ( ja też robiłam). zapewne jest jakieś małe prawdopodobieństwo wpadki ale tego nigdy nie da się wykluczyć...mnie okres przez stres spóźnił sie 8 dni i też się martwiłam ale jest oki i u Ciebie też tak będzie :) spróbuj się zrelaksować powodzenia

Gość pilopun
upupup

Gość pilopun
nikt wiecej eni jest w stani wyrazic swojej opini?