Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWOSTIN

IWOSTIN

Polecane posty

Gość IWOSTIN

Co sadzicie o kosmetykach a zwłaszcza o kremach do buzi tej firmy? Używa ktoś?

Mam żel pod prysznic i jest rewelacyjny! Innych kosmetyków nie znam, zle pewnie sięgnę.

Gość IWOSTIN
to miło :) bo ja mam skóre wrażliwą i używałam kremu nawilżajacego i był rewelacyjny a teraz kupiłam do skóry naczynkowej : ) hihi.. :)

Gość daj znac jak sprawdza sie
seria do cery naczynkowej ... mam ten sam problem aha, a jak to wyglada cenowo ??

Gość IWOSTIN
Krem ten kosztował 33zł i z tego co widze jest DOBRY! i ten nawilżajacy ten super szybko sie wchłania , moja skóra go normalnie pije i jest do skóry WRAŻLIWEJ polecam!! :):)

Gość cyna
ja stosuje odzywczy z wit c na noc i jest dość gęsty ciut trudno go rozsmarowac i dośc wolno sie wchłania ale jest dobry i nie drogi. Ale co do kremu na naczynka nie jestem zadowolona....stosowałam dermike tez żel obkurczający z winogron i zdecydowanie polecam bardziej. W aptekach sa próbki więc jak ktoś nie stosował lini Iwostin to niech poprosi

Gość majsonek
stosowałam krem do twarzy oczyszczający ale strasznie mi wysuszał skóre,potem się łuszczyła. Ale pewnie mam taka dziwną skóre:P

Od niedawna uzywam emulsji matujacej z Iwostinu i musze przyznac, ze to najlepszy krem do twarzy ze wszystkich ktorych probowalam. Nareszcie znalazlam cos co naprawde matuje i naprawde zapobiega wypryskom.

ja uzywam i bardzo lubie, na zmiane z LaRoche Posay. Sa dobre i tanie. Obecnie mam zel pod oczy, zel do mycia (twarzy i ciala ale myje nim tylko twarz), mleczko do demakijazu i intensywnie nawilzajacy krem o przedluzonym dzialaniu ( stosuje na noc). mam wrazliwa i alergiczna skore a te kosmetyki nie podrazniaja i sa na prawde rewelacyjne:) bardzo polecam

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
mialam wode termalna w sprayu Iwostin :P nie nadaje sie, strasznie szczypala w oczy

Gość IWOSTIN
Ten krem na naczynka taki sobie wracam do nawilżajacego Iwostin :)

Gość under 16
dla mnie na naczynka sie nie sparwdzil :(:(

Gość marzenka20
Witam!SZczerze to nie wiem nic o tym kremie,jezeli ktos chce to dam kilka wskazowek jakich kosmetykow uzywac sa przetestowane przezemnie dermalogica jest rewelacyjna fakt ze to nie tanie produkty ale bardzo dobre warto wydac wiecej poniewaz to twarz ja nie zaluje i efekty sa sto%.Krem do twarzy Sheer tint moisture spf15 jest dostepny w 3 kolorach,zel do mycia twarzy special cleasing gel.Oczywiscie to nie wszystko zeby skora byla piekna,gladka i ciagle zdrowa Witaminy A+D MG B6.Wiem rowniez,ze antykoncepcja ma duzy wplyw na wyglad stosuje juz kilka miesiecy i jest rewelacja polecam mam nadzieje ze moje rady przydadza sie.Pozdrawiam Marzenka.