Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HoodedMan

Chciałbym przytyć ze 4-5 kilo.Dajciejakiś dobry sposób

Polecane posty

Gość HoodedMan

mam 180 cm wzrostu i ważę 76 kg.Jestem po prostu chudy :) Chciałbym przybrać na wadze ze 4-5kg. I nie odmawiam sobie niczego : słodyczy , tłustych potraw etc. Niestety praktycznie każdy mój obiad kończy sie w chwilę póxniej w toalecie. Czy znacie jakiś dobry spsób aby przybrać na wadze ??

Gość dobre rady hmmm
wiesz każdy z nas ma trochę inny sposób przemiany materii, tzn. jedna osoba moze jeść dwa razy tyle co inna i nic nie przytyć, kwestia metabolizmu , a razcej jego szybkości.najlepszym rozwiązaniem była by wizyta u dietetyka.Sama chętnie bym poszła bo też chcę przytyć tak z 2 kg. nie jedz za duzo chleba , bo to podobno zapycha;) znalazłam kiedyś w necie diete na przytycie-śmieszna była.jem dwa razy tyle i nie tyję.Kwestia genów ! jak byłąm parę latek młodsza to moja szkolna pielęgniarka wysłąła mnie do poradni , w której bada się i leczy braki w rozwoju ( fizycznym oczywiście;) ) no i rozwijałam się normalnie co stwierdził lekarz oglądając moją osobę i patrząc na wyniki licznych badań , które musiałąm wykonać.Już taki mój los , raczej już za bardzo nie przytyję-może dlatego , że według atlasu kości moje zaliczane sa do dwa lata "młodszych" od takich jakie mieć powinna osoba w moim wieku.pozdrwiam

Wiesz, cosik mi sie kojarzy, iż w którejś marcowej gazecie kobiecej jest artykuł jak przytyć... Moze to była \"Superlinia\"?? Nie jestem pewna... Ale poszukaj, jest temat ten na okładce. Nie czytałam, więce nie iwem co zawiera, ale jeśli Cie to ciekawi, to sprawdź:) Ja mogę Tobie oddac 4-5kilo:) Właśnie tyle chcę schudnąc :P Hihi...Ale ciężko mi idzie. Jak chcesz, to sobie weź nieco tłuszczyku :) Papaptki :) PS/;acha, a moje zdanie jest takie-najlepiej się tyje jak ma się dziewczynę...Zauważyłam, ze większość facetów z zajętym serduszkiem przybiera na wadze-chyba od tego dobrobytu:D Zginiecie bez nas kochani:) Całuski i pozdrowionka:)

Gość ty jesteś chudy
? z taką wagą i przy twoim wzroście nie sądzę