Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej puk puk

kryjący naturalny podkład -tani!!!!!

Polecane posty

Gość hej hej puk puk

szukam takiego jak w opisie !! jaki podklad dobrze kryje ( male blizny po tradziku) wygladza a jest niewidoczny , stapia sie ze skora wyglada naturalnie ???? w cenie do 20 gora 25 zl ???? szukalam wszedzie na kwc, damska torebka i inne ale wszedzie poleacie podklady za minimum 50 zl

Gość upsialalaaaa
bo tak, to tylko w erze

Gość hej hej puk puk
za niedlugo to nie bedzie w ogole nigdzie zadnego miejsca aby sie kogos cos poradzic ale przynajmniej niejestes wulgarna , ps: era mnie nie interesuje pozdrawiam

Gość mi podobaja
sie podklady z avonu.nie sa wybitnie drogie,a fajnie kryja i maja ladny zapach:)

Gość bardzo dobry...
bardzo dobry jest podkład z AA - a kosztuje ok 15 zł. POLECAM POLECAM POLECAM

Gość upupup

Gość hej hej puk puk
mam z avonu jeden rozswietlajaco antystresowy ale malo kryje niezbyt dobrze poza tym trudno go rozprowadzic i ciagnie sie bardzo :( kosztowal mnie 20 zl bo odkupilam od kolezanki normalnie jest drozszy, co do lirene to poluje jeszcze na probke wlutowej olivii a mam pytanie do kolezanki uzywajacej aa oceanic !! jaki sa kolory tzn jakiego uzywasz ja ogladalam te podklady w sklepie ale wszystkie wydaja sie bardzo ciemne inne niz pokazane jest to na opakowaniu a jak wychodza na twarzy ???

Gość Rimmel Recover
aha kosztuje wlasnie okolo 25-26 zl.

Gość tak tak tak tak tak
a ileon kosztuje ten rimmel????? fajne te odcienie bo nie cierpie rozowych

Gość tak tak tak tak tak
dzieki L:)))))

Gość Rimmel Recover
ja czasem uzywan na niego odrobinke pudru sypkiego Vipera i na kosci policzkowe w kulkach rozswietlajacy i jest naprawde super delikatny i nbardzo naturalny makijaz, nie ma mowy o zadnej masce, ale to pewnie tez kwestia tego ze jestem na tym punkcie przeczulona i uzywam bardzo malych ilosci tych kosmetykow :)

Gość lirene lirene
a czy ten podklad erisa kryje w miare ???/

ja mam lirene city mat ( chyba tak sie to pisze) i jestem zadowolona . Naprawde kryje niewielkie niedoskonałości ale co do matowienia to nie bardzo. Ja mam tłustą cerę z problemami ( wypryski łuszcząca sie skóra) i ten podkład u mnie zdaje egzamin a uzywałam naprawde wielu min la rocha korygujący. jeśli szukasz czegos niedrogiego i dobrego to polecam Pozdrawiam

Gość leniuszek
O rany! laseczki! dzięki za te wiadomości. Ja uzywałam do tej pory maybelline fresh mAtt, ale to straszna pomyłka. ani nie kryje ani nie matuje i w dodatku jest różowy... koszmar....

Gość bardzo dobry...
ja mma bardzo jasną cerę dlatego używam AA odcień kość słoniowa. Dam Ci linka do sklepu internetowego, to moze sę zorientujesz bardziej. ale nowego podkładu raczej przez internet nie kupuj - trzeba sprawdzić na własnej skórze :) dobry jest też dla mnie z Yves Rocher Coloures Nature Niebrudzący podkład w płynie - taki w dozowniku - cena regularna 55 zł ale Yves Rocher ma ciągle jakieś promocje i obniżki, więc można upolować za 30 zł http://www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25258&session=0c9c1afa36a010b4

Gość ja tez pytam sieee
wyprobowalam ten nowy loreala ale ...... za te jakos moge miec podklad za 10-20 zl takze nie warto, chyba ze mialam za jasny odcien i stad moje zdanie ale pomimo odcienia powinno sie dac ocenic wlasciwosci ..

Gość znowu AA
Ja uzywam AA, ale rozswietlajacy. Dla mnie rewelacja! Mam bardzo jasna cere, mam lekkie pzrebarwienia na skorze i czasem jakis wyprysk i ten podklad jest swietny! Kupuje ten do cery suchej, bo swietnie nawilza, skora nie jest sciagnieta jak np. przy Maybelline! I tez kosc sloniowa! Wyprobuj;)

Gość znowu AA
Jeszcze chcialam dodac, ze ten podklad nadaje sie super do skory skonnej do podraznien! Ja np. mam czesto jakies alergiczne wypryski i ten podklad jako jedyny sie sprawdza i nic mnie po nim nie swedzi i nie piecze na buzi!:)

Gość mikaaaa
kupię ten ricover ale mam odwieczny problem z dobraniem koloru revlon color stay 2 - mam za jasny miałam próbkę city matt naturalnego i kolor był ok a max factor mam 108 więc jaki dobrać rimmel?

A ja nie polecam AA - mam taki, ale uzylam go tylko kilka razy - po godzinie go nie widac, wchlania sie jak krem bardzo dobry jest Silk Perfect Astora - taki z pudrowym efektem - dobrze kryje, wyglada naturalnie, ale daje wrazenie super gladkiej cery. Kosztuje ok 25 zl.

Gość Alamay skin clean fundation
kupiłam go za około 25 zł !!!!! to jest dopiero podkład stapia sie idealnie ze skóra i oczyszcza ja!!!!!! Srednio kryje ale tu nie chodzi o krycie !! on wydobywa z naszej cery piękno seryjnie!!!!!! ze nawet duze pryszce nie zucaja sie w oczy a na tego pryszcza to korektor i idealny makijazyk jest:* serio jest bardzo lekki nie zatyka porów i dopiero bo 9 godzinach skóra zaczyna sie błyszczec , sypki puder i znowu efekt:* niestety bardzo ciezko go dostac!!!! szukajcie to moze sie wam uda:)

Gość Puliś
Hejj . :* Dobry , na prawdę dobry podkład jest z Meybiellina ... Super stay 24 . Tylko uwaga , są dwa różne ... choć niby takie same i można się na tym przejechać ...Jeden z nich jest z pompką drugi bez ... i ja mówię o drugim , matuje super . :) trzyma się też super (może nie 24 h ale na prawdę długoo ) kryje super ...jest dość drogi i też wahałam się nad kupnem ale jak widać bez powodu , nie żałuję .:) wszystkie zaczerwienienia kryje też :) jeśli chodzi o cenę to już mówiłam ,że tani to on nie był bo ok.50-55zl , teraz może jest tańszy bo trochę czasu już od kupna mineło .Pozdrawiam :) mam nadzieję ,że pomogłam . PS. minus jeśli chodzi o to ,że nie ma pompki tylko trzeba sobie np na rękę wylać albo paluchem grzebać :P ale na pocieszenie dodam że ,jest wydajny :)

Gość jesli chodzi o
mocno kryjacy.. ja uzywam tylko takich, niestety. jesli lepiej z kasa, to dermablend. a taki tanszy to Panstick, ten kosztuje cos ok 30zl. i jexst swietny, ale tylko zima.

Gość Gosiamama
jeśli chodzi o podkład naturalny polecam Ci podkład kryjący z Annabelle Minerals. Ma dobry skład i długo utrzymuje się na twarzy nie dając efektu maski.

Gość kolapepsi
Mam straszne problemy z cerą i najlepiej sprawdza się u mnie podkład kryjący z Annabelle Minerals. Jest bardzo lekki, nie zapycha i w dodatku wytrzymuje na twarzy cały dzień.

Gość gość
Pierre rene skin balance ok 20/25zl Bielenda mat 10-15 zł Super podkłady jak na cenę