Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helaagencja

opiekunki

Polecane posty

Gość helaagencja

witam! Prowadze agencje opiekunek do dzieci i osób starszych.Dopiero zaczynam czy myślicie że to dobry pomysł czy coś takiego jest potrzebne.Mam odpowiednie wykształcenie znam wiele opiekunek pracujących w państwowej pomocy społecznej,pięlegnoiarek.Więc moge znależć odpowiednie osoby ale czy coś takiego jest wogóle potrzebne. Jak myślicie?

Gość myśle ze tak
a ja mam pytanie jak mozna dostac sie do takiej agencji,przyjmujecie z doswiadczeniem,referencjami jak to sie odbywa i czy trzeba miec skaczona jakas okreslona szkole.Z gory wielkie dzieki za odpowiedz.

Gość helaagencja
przedewszystkim zależy nam na osobach które chcą i potrafią wykonywać taką prace z sercem jeżeli chciałabyś pracować jako opiekunka zapraszam . Kontakt 022 810 97 69, 0500 843 767 www.agencja-wsparcie.pl

Gość mutsy
Witam.mam pytanie myślę o otwarciu agencji opiekunek,w tej chwili prowadze już komis dzieciecy,może mi ktoś poradzic jak sie do tego zabrać czy jest duzo formalnosci i ogolnie jak to wyglada od kuchni?dodam ze chodzi o woj.pomorskie.dziekuje i pozdrawiam