Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revlon

Miłość - ona starsza on młodszy

Polecane posty

Gość Do Pearl
ale pewnie w wuekszym miescie mieszkasz a nie w jakiejs dziurze ?

A co to ma za znaczenie czy duże czy małe miasto? Nie mam być z facetem, którego kocham bo ludzie beda gadać? To nie sredniowiecze

Gość Do Pearl_
znaczenie ma bo wiesniaki nie rozumieja , zreszta ciebie nie pytam

Gość Pietrek88
Napisałem 14.10 o 17:11. Odpiszcie.

Nie mnie pytasz ale odpowiedziec moge. Dlaczego przejmujecie się opiniami ludzi, którzy nic dla was nie znaczą? Oni nie przeżyją życia za was, dlaczego nie potraficie mieć tego po prostu w dupie? Zrezygnować ze szczęścia bo inni beda gadać to dla mnie chore. Pogadają przez chwilę i przestaną, zajmą się inną "sensacją".

Gość znam takie pary,
=>Pietrek88 Zależy czy są z wiochy zabitej dechami czy z większej miejscowości...takie mam zadanie i tyle :D;ludzie potrafią być naprawdę wredni zwłaszcza w zacofanajej polszy:O🖐️Wystarczy spojrzeć , zagranicą jakoś się tym nie przejmują 🖐️

Gość tak bardzo zakochany
Ciekawy temat........sam mam podobny dylemat, pozdrawiam.

Gość nie jestem tą kobietą
kiedyś też mnie to dotyczyło...wiek nie miał znaczenia, ale okazał się kłamczuszkiem:(

Gość ndles23
Nie słuchaj tych polskich prymitywów którzy będą Ci gadać o moralności .To tylko w Polsce ludzie jeszcze tacy są że kobiety przed 30 tką to jużstare panny które mają szukać męża i tyrać w domu.Na zachodzie, a wierz mi świata już dużo zjeździłem takie coś jest nie do pomyślenia , tam za granicą życie zaczyna się po 30,35,40tce.W USA, UK, Włoszech, Francji znałem wiele par typu facet 20-25 la kobieta35-40.Tam nie liczy się wiek,nie ma żadnych barier wiekowych , tu polska mentalność jest zbyt ograniczona żeby nie wpieprzać się w cudze życie.

Gość do tych nad
w pl marnie to widze.tu dalej jest 100 lat za murzynami.

Gość to jakby mój temat :)
tolerancja...tak ale niestety w PL ciągle jakby nie tak jak trzeba też spotykałam się z młodszym ( teraz już nie ma czasu..) nie wiem jaka była jego poprzednia ale ta przed nią była również stasza :) widocznie tak lubi a ja nie przejmuję się innymi czuję się młodo tak też wyglądam ( geny :) dziekuję kobietom i mężczyznom w mojej rodzinie) i ciągle widzę niedowierzenie że w moim wieku moźna tak wyglądać :) a to tylko (albo aż) Miłość dla Ciebie 😘

Gość są faceci co wolą starsze do
wyrka - najczęściej chodzi o ruchanko.

Gość a jeżeli byłam jego żoną
to chyba nie tylko seks..

Gość młodszy
10 lat mlodszy 4 lata razem

Gość niepwny
Witam, bardzo fajne forum dodało mi dużo otuchy wiecej wiary i siły. Pierwszy raz trafiłem tu jakieś rok temu w kwietniu. Całkiem mi się spodobało i przeczytałem wszystkie wasze wypowiedzi, widze że troche sie popsulo bo komentarze pewnych osób są na poziomie podstawówki. Nigdy bym się nie spodziewal ze sam bede spotykal się z kobieta starszą ode mnie, jakoś nigdy o tym nie myslalem, nawet nie dopuszczalem do siebie takiej mozliwosci. Tez uwazalem ze wieksza roznica wieku to nie jest dobry pomysl, aż wkoncu stalo się. Ona jest najcudowniejszą osobą jaka w zyciu spotkalem, ma 39 lat w tym roku konczy 40, ja koncze 26. Spotykamy sie juz 1,5 roku. na poczatku bylo tak jak u was, razem pracujemy wiec tylko mile pogaduszki i nic wiecej. Zaczelo sie na jednej z firmowych imprez bylo bardzo milo, spedzilismy pol nocy na hustawce dla dzieci gadajac o wszystkim i o niczym, pozniej zaczely sie telefony czestsze rozmowy i robienie wszystkiego zeby sie tylko ze soba zobaczyc. Nawet nie wiecie jak zazdroszcze niektorym z was, na poczatku sie tego balem, nie radzilem sobie z tym ale bardzo tego chcialem, Ona dodawala mi duzo sil i do wszystkiego miala dobre podejscie, czulem sie przy niej najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie moglem przenosic gory. Od pewnego czasu sie troche zmienilo, Nigdy nie chciala zeby ktos o nas sie dowiedzial wiec uszanowalem jej decyzje i robilem tak jak tego chciala, ale robilismy wszystko zeby byc razem. Dzis jest calkiem inaczej, Ona bardzo sie boi i ogtraniczamy nasze spotkania bo moze nas ktos razem zobaczyc ciagle sie tym przejmuje, widujemy sie tylko w pracy ale to mi nie wystarcza i juz czasami nie daje sobie z tym rady. Nie moge dluzej tego wytrzymac, czasami mam ochote powiedziec jej ze z nami juz koniec bo ja tak nie chce, ale boje sie ze ja strace i wyrzadze jej krzywde. Bardzo ja kocham i ona twierdzi ze tez mnie kocha choc czuje to coraz slabiej bo coraz mniej mi okazuje swoja milosc, ciagle tylko sie rozglada czy nikt nie ptrzy. Jej rodzina o mnie nie wie lecz moja rodzina wie ze sie spotykamy, mala wioska to pewne rzeczy szybko sie rozchodza. w pracy tez cos podejzewaja ale jest to bardziej tajemnica poliszynyla, wiedza ale nikt nic nie mowi, bynajmniej jej w moja strone czasami jakies glupie podteksty sie nasuwaja. Ja ma to wszystko w dupei co mysla sobie inni ale ona sie tym przejmuje. Nie wiem sam co mam dalej robic i myslec ale coraz trudniej jest mi jak nie ma jej blisko mnie i jeszcze takie udawanie. Albo ja jestem zalosny albo ona otworzyla oczy i wie ze tak nie powinnismy.Cierpie i ona pewnie tez. Wylaleem to z siebie i jakos mi lzej. Zycze wam powodzenia duzo sil i wiary bedzie dobrze. Wiem jak nie jest wam latwo ale kto ma sobie z tym poradzic jesli nie my. Pozdrawiam

Gość T.M
Ostatni raz pisałam na tym forum 13.11.2009 roku i..... mam do powiedzenia tylko tyle: NADAL JESTEŚMY RAZEM-MAMY CUDOWNE DZIECIĄTKO I JESTEŚMY MEGA SZCZĘŚLIWI!:) Miłość nie zna metryk i można ułożyć sobie cudowne życie pomimo takiej różnicy.Pozdrawiam wszystkich:)

Gość do T.M
no i cool :classic_cool:

Gość [andrea
Jestem 2 lata z 10 lat mlodszym :P P.s.Nie mieszkamy w Polsce:Ptu nikt nie zawraca sobie glowy takimi pieddolami.

witam ciesze sie że znalazłam ten portal mam partnera młodszego o 11 lat jesteśmy razem 2 lata,razem pracujemy,ale nadal boję się ujawnić,obawiam sie nieprzyjemnych komentarzy

Gość gość
A jak będziecie wyglądali za 10, 20 lat, pomyślałaś o tym, napewno nie. A pomyślałaś o tym jak On miał 10 lat to był małym chłopcem, a Ty wtedy miałaś lat 26 i byłaś już dojrzałą kobietą. Fajnie tak

Gość kochamm
rulon

Gość gość
nie ma nic

Gość gość
najbardziej widać kiedy facet będzie mieć z 40 a kobieta wtedy 50 , jeszcze jak 25 latek i 35 latka czasem bywa że jakoś tam jak kobieta dobrze się trzyma jest okey ale co potem......

Gość czterdziestosześcioletnia
gość A jak będziecie wyglądali za 10, 20 lat, pomyślałaś o tym, napewno nie. A pomyślałaś o tym jak On miał 10 lat to był małym chłopcem, a Ty wtedy miałaś lat 26 i byłaś już dojrzałą kobietą. Fajnie tak A co to ma za znaczenie kim ona była, gdy on miał 10 lat? Ważny jest stan w momencie gdy się spotykają. Kiedyś miałam romans z chłopakiem młodszym 25 lat (!) - on 19, ja 44. Ale nie zaprzątałam sobie głowy rozmyślaniem, że on rodził się jak ja miałam 25 lat. Ważne, że gdy ze mną romansował miał 19 lat i to jego 19-letnim ciałem byłem zajęta, a nie tym, że miał rok jak ja miałam 26. :)

Gość gość
on młodszy ona starsza o patologio :D

Gość czterdziestosześcioletnia
Dlaczego patologia? Powie mi ktoś wreszcie co jest patologicznego w tym, że kobieta jest starsza od mężczyzny, a w drugą stronę już nie patologia?