Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinaaaaaaa

ból żyły!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość alinaaaaaaa

/BArdzo boli mnie zyła jednej reki własciwie to nawe nie ewiem co to jest czy to zyła bo bol jest dziwny najbardziej boli gdy podnosze ja do góry co to?

Gość ja bym proponowała
udać się do lekarza... Może to zapalenie...

Gość Pukla
witam, mam ten sam problem :( czy byłaś moze z tym u lekarza? u mnie to lewa ręka od łokcia (najbardziej boli) prawie do nadgarstka; jak dotykam w okolicach żyły to mnie boli... :) HELP!!!

Gość Pukla
po dluzszej przerwie, ale piszę :) dzieki za info niektorym osobom, ktore pisaly bezposr na maila; dla spokoju poszla z tym wowczas od razu de lekarza i okazala sie na szczescie ze to nic takiego - otoz jest to swego rodzaju choroba cywilizacyjna tzn bol wzial sie stad, ze lewa reka prawie caly czas, a w kazdym badz razie kilka godziny dziennie w jednej pozycji - po prostu duzo pracuje na komputerze i wiekszosc ruchow wykonuje oczywiscie prawa reką; zawsze myslalam ze na bole narazona jest wlasnie prawa reka i nadgarstek - tzw jedna z dolegliwosci 'komputerowcow'; w ogole to nie zyla mnie bolala, choc takie mozna byloodneisc wrazenie, tylko miesien; nigdy nie chcialam pracowac przy biurku ale duzo pisze wiec jestem po czesci zdana na komputer :( jest juz duzo lepiej - tylko czasem mnie boli i w ogole robie sobie przerwy i rozciągam miesnie obu rak i "stretchinguję" obie :) dostalam co prawda varixinal ale to tylko doraźnie, poza tym cos na ogolne rozluznienie miesni (ale prawei nie biore bo po zazyciu przez 2 godz jestem bardzo senna - to skutek uboczny); tak czy owak - jest ok :) dzieki na informajce, moze moje tez beda komus pomocne; pozdrawiam, Pukla :D