Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gagatka85

kosmetyki AA oceanic

Polecane posty

czy ktoras z szanownych kafeterowiczek hhehe uzywala lub uzywa kosmetykow AA oceanic??!! i jakie mozecie polecic!! obecnie mam balsam malinowy :) swietny zapach i chyba pozniej skusze sie na kawowy :P

Gość saffi
malinka jest super i jak dłuuuuuuuuugo pachnie - od rana do wieczora

Gość katastrofa
rewelacyjne sa dezodoranty w kulce. tylko drogie. ale 75 ml. na ogol jest 50. wiec w cenie wlasciwie wychodzi na jedno. a naprawde sa swietne. moja mama ma teraz cala serie kremow (na dzien na noc, na szyje, pod oczy) i tez jest zadowolona.

niedawno używałam serii AquaIce - kremy trochę za ciężkie do mojej mieszanej cery, maseczki takie sobie, ale świetna jest emulsja do mycia twarzy i płyn do demakijażu oczu i twarzy.

Gość studentessa
ja mam błyszczyk AA grejpfrutowy - rewelacja! nie wysusza ust, nadaję piękny połysk i długo się utrzymuje, koszt ok.10 zł, polecam!

Gość Ańdzioł
Ja mam masło kakaowe jest super , miałam maseczki do twarzy też byłam zadwolona.Gorąco polecam.

A ja nie polecam. mam krem malinowy do rąk- wogóle nie wsiąka...straszny , choć zapach uroczy. Potr ójnie przeciwzmarszczkowy krem na noc- jakis taki \"biedny\", zbyt płynny jak na krem na noc, zapach mnie drazni i pozostawia taki tłusty film na twarzy.Jak dla mnie nie bardzo:/ Seria pomarańczowa do twarzy - BEZNADZIEJNA!Uczuliła mnie strasznie, oddałam koleżance, bo nie mogłam jej używać:/

Gość shimmery
Używam serii "oligovital"(różowej)-żel do mycia twarzy,tonik,krem na dzień i na noc i jestem zadowolona,ale nie wiem czy sie nie przerzucić na AUGAICE(bardziej nawilżającą).