Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Dziś spotkałam chłopaka któremu oznajmiłam że moge być z nim w ciąży a on ...

Polecane posty

powiedzial ze sie nie przyzna ze to jego dziecko :( nie moge juz z placzu nie chce mi sie zyc :( wiec było to tak ,że ponioslo nas podczas dni płodnych i 3 razy wszedl we mnie choc mial suchego ale kto wie czy tam nic nie bylo i teraz sie bardzo martwie a on tak mi powiedzial :( to byłby koniec swiata w dodatku chcial mnie uderzyc cos mu sie w glowie poprzestawialo zaczal chyba brac narkotyki ludzie :( umieram :( ....❤️ obym nie byla w ciazy :(

w dodatku zapomnialam dodac ze bylam z nim 2 lata i teraz mu cos odbilo :( co mam zrobic nie moge byc w ciazy a boje sie ze moze tak byc :( Boże :(

Gość zaczniesz sie martwic
jak okaze sie, ze jestes w ciazy. Olej tłuka. Niech spierd....

prosze mnie nie obrażać moj były chlopak był jedynym z którym to kiedykkolwiek robilam , pierwszym a zarazem ostatnim i jedynym m,oim partnerem z ktorym sie kochalam ! wiec nie zycze sobie takich komentarzy pustakow jak Ty !Gdybys Ty czlowieku niezaleznie ona czy on zlalazl(a) sie na moim miejscu ciekawe czy tez bys była taki(a) mądry(a) :( niestety niektorzy ludzie naprawde nie maja serca ja nie potrafie patrzec na cudze cierpienie a ty najwyrazniej sie Ttym cieszysz :( coz .. :(

katalinka21>> chyba nie ma sie co martwić na zapas jesli ni jestes pewna nie ma co wylewac łez..na poczatek faktycznie olej gada on moze sie nie przyznawac ale to on musi dowieść ze nie jest ojcem .......AXN>>musisz byc osoba bardzo samotna bo na kazdym topiku jestes beznadziejnie zgorzkniały...

Nie wiem czy Ci współczuć czy też śmiać się z braku rozsądku. Gdzieś Ty miała glowę?; chyba jak w tym kawale - pod kierownicą. A z faceta to poprostu dupek całkowicie nieodpowiedzialny za swoje czyny. A może to z innym? Ach, czy te baby to wszystkie są takie durne?...

Gość jestes żałosna
oj jaka ty biedna.... jakie to załosne, zygac sie chce. idz dziecko spac, bo za duzo juz ciebie sie tu robi. kobiety w ciazy powinny sie wysypiac:p i siedzenie przed kompem tez w tym stanie nie jest wskazane;P

szkoda mi Ciebie,bo młodziutka jestes i mozliwe ze sobie zycie spieprzyłas.na pocieszenie napisze Ci,ze przynajmniej dowiedziałas sie kim tak naprawde jestes dla tego swojego meniasa.sytuacja trudna,ale wyciagnij własciwe wnioski.wiesz kim jestes dla niego,co czuje i an ile mu zalezało i zalezy.zastanow sie czy z takim kims chcialabys byc.nawet,jesli jestes w ciazy.pomysl o tym,ze prawdopodobnie go nie obchodzisz,ewentualne dziecko tez.wiec po co rozpaczac?po co zmuszac go do zcegokolwiek?warto?

Gość oliviaaa
B.N.N.--> nie wszystkie

niestety potrafie sie do tego przyznac ,że zwariowałam wtedy ,że dałam się poniesc i pozwoliłam mu to zrobić :( zawsze mnie zapewnial jak mnie kocha było dobrze i nagle kiedy spotkal mnie z kolezanka mało mnie nie pobił ,że poszłam na zakupy a nie z nim sie umowilam niestety raz pobil moja kolezanke za to że ze mna sie koleguje , chciał mnie na wyłączność :( byłam ślepa i głupia :( ale co teraz ja naprawde bardzo sie boje ale testu nie zrobie bo slyszalam ze czasem sie myli a gdyybym byla faktycznie w ciazy to zawal murowany :( ...piszcie

Gość bzyk.......
oj katalinko, nie wiem ile masz lat, ale niewiele...tak bardzo plytko piszesz o ciazy i swoim mezczyznie...nie wiem, nie uprawiaj seksu, jesli nie wiesz czego chcesz, bo seks -w szczegolnosci bez zabezpieczenia-wiaze sie z dziecmi albo innymi niepozadanymi rzeczami...no nic, nie jestes w ciazy, ale niech juz cie wiecej nie ponosi...

doniczka masz racje niczym dla niego byloby to dziecko , a zawsze zapewnial ze by go wychowywal itd a teraz :(sama nie wiem co sie temu czlowiekowi stalo :( obym nie byla w ciąży :( Haakon, olivia ❤️ .. niewiadomo czy jestem i to jest najgorsze :( obym nie byla bzyk[serce[ :( PISZCIE

dziekuje wam kochani i mialo byc na koniec bzyk❤️ tylko pomylily mi sie znaki :( Piszcie ... :(

Gość Miareczka
KATALINKO 21 . wszyscy Ci współczują ale jesteś histeryczką i to już tój 4 topik? Po co? Od tego nie bedzie może mnie w ciąży!

Zrób ten test zanim wpadniesz w depresje... moze sie przeciez okazac ze katujesz sie bez powodu.. jesli wynik bedzie pozytywny to wtedy zacznij sie martwic albo jeszcze lepiej... zacznij o siebie dbac a o nim zapomnij

Gość a mnie to juz wkurwia
mam gdzies te topiki o ciazy. Ludzie!!! Nauczcie sie ze w ciaze jest trudno zajsc gdy facet spuszcza sie do srodka w dniu plodnym, a co dopiero gdy wszedl 3 razy i byl suchy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam tego dosc. Nie jestes w ciazy, idz spac i wiecej tu nie wracaj

Gość Cza cza 2005
bedzie placic alimenty - nie musi sie przyznawac - i tak jak go zglosisz do sadu ze jest ojcem to sie chuj nie wykpi. kolezanka ma z zonatym a i tak placic musi.... kazdy wiedzial ze to twoj cholpak byl wiec spoko.... dasz rade wspolczuje ci...szkoda ze jestes niemadra i wspozlylas przed slubem a tak to mozesz byc panna a dzieckiem trudno jesli tak.

Gość Meduza rzeczna
po co mu powiedizałaś, skoro tego nie wiesz czy jesteś? sprawdzasz jego reakcje? to masz. nie jesteś w ciąży, ale chciałaś sie przekonać o jego reakcji, podzielić się z nim strachem. widziasz, że to nieodpowiedzialny człowiek. chyba, że nie ufa Ci skoro twierdzi, że to może nie być jego dizecko

niestety nie ufa mi nie raz było ,że jak ktoś z chłopaków spojrzał na mnie to wilka awantura ale myslalam ze sie zmienie ,niestety ta tez sie nie stało nigdy w zyciu nie chce miec nic wspolnego z ttym człowiekiem , żebym jeszcze nie byla w ciąży to bedzie wspaniale :( bo jesli bylabym to nie dam rady i naprawde nie wiem co zrobie :( kochani dziekuje za wpisy ❤️ caluje .. piszcie

Gość beda pewnie blizniaki
:p

Gość hej Katalinko...
Widę , że durnych wpisów tu nie brak. A forumowi "wszystkowiedzący" tu też sieją propagandę. Najpierw zrób test - dobrze Ci tu ktoś poradził. Bez względu na wynik, musisz dojść do siebie, żeby rozsądnie się dalej zachować. Chyba sama już zrozumiałaś, że masz nieodpowiedzialnego chłopaka i nie jest on odpowiednim kandydatem do wspólnego życia. Jeśli się okaże, że nie jesteś w ciąży, to znajdziesz sobie kogoś normalnego. Jeśli w ciązy jesteś, to też nie powód do rozpaczy. Podasz go o alimenty, urodzisz dziecko i ... też z czasem znajdziesz sobie kogoś normalnego :) To nie XIX w. Głowa do góry. Tylko spokój może Cię uratowac :)

Gość kikuś
zrób test a nie marudzisz

:( do hej katalinko ❤️ :( boje sie jak nie wiem :( nie moge poprostu być w ciąży bo to bedzie koniec mojego życia :( z tym ze jest nadzieja ze nie bede oby :( piszcie... :(

A jak dawno temu to robiliscie, moze zrob juz test, pierwszy wynik pokazuje sie zazwyczaj po 7-10 dniach od zapłodnienia (ale jezeli w tym czasie bedzie negatywny to powtorz test po kilku dniach tak dla pewnosci)

To czy jestes w ciazy zalezy od wielu czynnikow, a zwlaszcza od twojej plodnosci. Ja zaszlam w ciaze dwa razy. Kochalismy sie z prezerwatywa(ktora nie pekla, ani nie spadla) i 2 a w drugiej ciazy 4 dni przed owulacja. I to, ze on byl suchy o niczym nie swiadczy, bo sladowe ilosci spermy wydostaja sie z czlonka od poczatku stosunku, moze sa niezuwazalne golym okiem, ale na pewno skuteczne.

KWIATUSZEK :( teraz to sie załamałam :( i bede sie cholernie bała skoro takie przypadki sa mozliwe :( to ja dziekuje :( Boże żebym nie była w ciąży :( :( :(

Gość danillos
zostaniesz matką - polką i chwała ci za to. Chwałe też dzielnemu plemnikowi, który rozpoczął dzieło.

Gość aberrrrrracja
hej, bylam w idnetycznej sytuacji!!!! Ten cham wtierdzil, ze jesli bede w ciązy, to nie bedzie to jego dziecko!! A czyje do choery miałoby być?? Idiota, zazdrosnik, ograniczal mnie, to byl chory toksyczny związek. Tez w płodnie mielismy ostatni stosunke, nie wiem co mnie napdało, w kazdym razie nie mial wytrysku w srodku. Ale ja panikara jestem i zaczelam sie martwic na zapas. Gdyby nawet sie okazalo, ze bylabym wtedy w ciązy, to i tak bym go nie chciala! Jedynie alimenty, nie wymiglaby sie sukinsyn jeden. Najbardziej bolalo mnie jak ten cham twierdzil, ze to moze dziecko tego, albo tamtego (mial obsesje na punkcie zazdrosci) i zebym to temu lub tamtemu sie zalila, bo jego nie wrobię! Boze co ja przzylam, ile upokorzenia, ale na szczescie nie bylam w ziacy, czego i Tobie zycze! Buziaki Na szczscie wsyztsko sie dobrze skonczylo