Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Dziś spotkałam chłopaka któremu oznajmiłam że moge być z nim w ciąży a on ...

Polecane posty

Gość miał suchego
hahaha

aberrracja ma nadzieje ze u mnie tak samo a on byl identyczny jak twoj chłopak i sie skonczy dobrze i nie bede w ciąży już nigdy w zyciu nie chce znac tego człowieka :( a Ty pogodzilas sie z tym chłopakiem ?? :( Boże obym nie była w ciąży :( ..całuje .. piszcie ❤️

Gość Andziaaaa2
Kochalismy sie z prezerwatywa(ktora nie pekla, ani nie spadla) i 2 a w drugiej ciazy 4 dni przed owulacja. kwiatuszek ale mowisz farmazony! nie pekła ale co robiliscie wczeniej/ Poza tym mogła wyciekac od trzonu i tez to straczy. Widziałam taki przypadke jak ciekło. A to ze na 4 dni bo twoja owulacja sie przyspieszyła czyli nie miałas ja za 4 dni tylko 4 dnia ! organizm to nie zegarek i jak okres sie spozni ze stresu tak i owulacja sie przesunie. To logiczne jedna zmiana pociaga za soba druga:)

Gość aberrrrrracja
Nie pogodzilam sie z znim. To byl chory człowiek, a zwiazek z nim to jakas masakra! Ty psychopaty, zazrosneog, ograniczajaceog mi wolnośc, wszedzie węszył zdrade i podstęp. Juz wiedzialam, ze nie chce z nim, o czym mu juz od dłuzszego czasau mówilam, zeby dal mi spokój. No ale jakos tak się przytrafil ten sex wtedy (w płodne, ale bez finału w środku, ale mimo wsyztsko się bałam) :( Nawet jakby wtedy nie pokazal, ze jest chamem to i tak bym do neigo nie wrócila, przez dwa lata związku byl chorym człowiekiem, a na koncu tlyko to potwierdzil. Krzyż mu na drogę i współczuję jego kolejnej. Od tego czasu minal juz prawie rok, a on dalej mi skomle na gg czy przez tel, ze chce wrócic. Nie ma zadnego powrotu, zreszta jestem juz z kims innym. Słuchaj będzie dobrze, nie wiem dokladnie co tam zaszło między Wami, ale jak nie mial wytrysku, to mimo wsyztsko marne szanse na ciążę. Naprawde w ciąze nie zachodzi sie tak hop siup. Ale rozumiem Cię, ze sie boisz, ja tez sie bałam, chociaz teraz mi sie wydaje to irracjonalne trochę było :) Tylko, ze ja w tych kwestiach zawsze panikowałam :)

aberracja ❤️ :( oby bylo jak mowisz i zebymfaktycznie nie byla w ciąży wytrysk by p15 min po tym jak on wyjal siebie ze mnie ! Boze kazdy mnie straszy ze wystarczy malutenka kropelka i ciaza murowana :( ja powariuje :( poza tym przedwczoraj bylam szczepiona nie wiem na co to bylo bo mialam wyrostek usuwany kilka miesiecy temui pytala mi sie dr czy jestem w ciazy powiedzialam ze na pewno nie bo inaczej by mnie nie zaszczepila jednak nie wiem co ma szczepienie do ciazy :( ..

Gość atyda
Matko poco sie tak zadreczac zyjemy w XXI wieku od czego sa testy ciazowe. Najpierw sie upewnij, a jezeli nawet jestes to nie koniec swiata zycie jest cudowne z takim bobasem. Gadki ze sobie nie poradze nie maja sensu wszystko mozna przezwyciezyc. A tego goscia to sobie odpusc chcialabys aby wychowywal twoje dziecko ktos kto jest narkomanem i niedojrzalym dupkiem.

Gość widziaałm na
aukcjach24 testy ciążowe po 2,5 za sztukę to nawet dla licealistki nie za wiele

dziekjue dziewczyny za wpisy poczekam te 8 dni do okres a jak nie nadejdzie kupie test :( Boze obymj nier byla w ciazy :( a z nim to postanowione koniec na zawsze :( piszcie...

Słuchaj to sa najdlusze minuty w zyciu jak sie czeka na wynik testu.ja myslalam ze wiecznosc mija a to tylko 3 minuty i masz juz mniej wiecej pewnosc jak jest.Jak sie okazalo ze nie jestem w ciazy to takiej ulgi nigdy nie czulam.Bylam chyba najszczesliwsza baba na swiecie.wiec nie ma na co czekac idz do apteki bierz swoja najlepsza przyjaciolke i mowie ci bedzie negatywny;) i idzcie sie upic:) a chujowi daj w ryj za jego zachowanie!Trzymaj sie:)

Katalinko wierzę ze jednak nie jestes w ciązy.. przecież sama napisałas że był suchy jesli nie miał wytrysku to raczej nie mozliwe...;) kochana zyczę Ci negatywnego testu.. i nie martw sie na zapas

Lady i Czerwona Różyczka .. ❤️ dziekuje bardzo dziewczyny narazie malo czasu minelo bo dopiero 5 dni wiec musze poczekac a jesli nie dostane za te 8 dni okresu to biegne po test ...❤️ piszcie