Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teplaki

czemu to robicie?

Polecane posty

Gość teplaki

dlaczego mężczyźni podrywają inne kobiety jak mają własne? i mam myśleć kiedy mój znajomy oświadczył mi dziś przy kawie, że jest we mnie zakochany i ciągle myśli o mnie?a ma dziewczyne od dwóch lat, śliczną, podobno o dziecko się starali.

Gość bo to idioci
na szczęście nie wszyscy tacy są

Gość może czuje ze tamta
go rzuci i chce mieć wyjście awaryjne,faceci lubią trzymać dwie sroki za ogon.

Gość teplaki
to straszne, czemu tacy jesteście. ja jestem sama, po rozwodzie i wszyscy faceci tak mnie podrywają. to smutne.

Gość Meduza rzeczna
oni tacy są. skurwiele. niejednego spotkałam, który o mnie zabiegał a miał dziewczynę... czasem o tym wiedizałam od razu a czasem dopiero po czasie... teraz jestem z kimś i się boję.... boję się, że on jest taki jak inni.... ża tak jak tamci poza moimi plecami kombinuje z innymi...

Zastanawiam się co by było jakbyście trafiły na bardzo wiernego... czy czasem sytłacja nie odwróciła się? Po prostu ludzie to niedoskonałe istoty :(

Gość kikikikiki maupa
Nie strasz tylko skacz :P .

Gość wszyscy są tacy
faceci z natury to poligamiści. Tylko niektórzy (Ci niby "nie tacy") dłużej wytrzymują lub lepiej się maskują.

Gość teplaki
to okropne. myślę o tym cały czas. jego wyznanie było tak poruszające mnie. nie mogę zrozumieć. znamy się wiele lat, to znaczy nie bardzo dobrze, ale jesteśmy z jednej branży. zawsze wydawał mi się naprawdę szczery i uczciwy, dobry człowiek po prostu. myślałam, że ma zasady. wiem, że można się kimś zauroczyć nie chcąc tego wcale, ale wtedy się z tym walczy. poza tym czuję się zraniona, że nie miał wyobraźni co mogły te słowa ze mną zrobić. jestem samotną osobą. jak przestać o tym myśleć? wiem, że to minie, ale teraz nie daję sobie rady. nie śpię od dwóch nocy.

Gość upppppppppppp