Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liusia

ciagle jest n ie tak...

Polecane posty

Gość liusia

mam faceta od kilku miesiecy, kochamy sie bardzo, ale pierwsze miesiace wcale nie byly idealne... raz dzwonil a raz mnie olewal, spotykal sie z inna dwa razy w miedzyczasie, nawet sie z nia calowal... znam ja, teraz widze ze mu bardzo na mnie zalezy, mowi, ze chce ze mna byc juz na zawsze.... ale wyszlo ze mnie oszukiwal.. nie chce poruszac tematow z przeszlosci i ciagle sa o to klotnie, bo nic nie chce mi mowic o swoich bylych... nie rozumiem tego, skoro jestesmy razem to powinnismy mowic sobie wszystko i znac swoja przeszlosc... ze swoja byla rozstal sie rok temu... a ja w jego samochodzie znalazlam zdjecia jego bylej razem z nim, a mojego nawet tam nie ma...Boli mnie to, ze ciagle mnie rani, oczekuje ze bedziemy szczerzy a tylko ja jestem... co poradzicie, dac mu kolejna szanse? olac go w koncu... sama nie wiem

Gość dbsgasgsa
przestan kupować mu draże i obciągać z połykiem a zobaczysz że się złamie i wszystko wyśpiewa

Gość liusia
debilstwo sie szerzy

Gość piszę powaznie
olej go! nie wiem jak wogóle możesz się nad tym zastanawiać mając świadomość że on najprawdopodobniej ma inna! dla mnie było by to chańbiące!

wcale nie musicie sobie mówić WSZYSTKIEGO! co za brednia. są rzeczy, o których nawet jemu bys nie powiedziała. I nie ma też obowiązku opowiadać Ci o swoich byłych. ważne, że teraz jest z Tobą szczery (zakładam, ze jest). Nie jestem pewna, czy Tobie byłoby miło, gdyby Twoi byli faceci opowiadali o tobie swoim dziewczynom... :O ale z tym zdjęciem w samochodzie przesadził

Gość liusia
A moze jak mu pomlaskam wory to się przyzna??

Gość liusia
chodzi mi tylko o to, ze chce wiedziec jak dlugo z nimi byl i jak wygladaly, nic wiecej, a ona nawet tego nie cche powiedziec... a to chyba nie jest taka wielka tajemnica

oczywiscie zapomnialam ze nalezy zabezpieczyc ksywke haslem, bo jakies glupole podszywaja sie i pisza glupoty, ale cos, nie kazdy potrafi zachowac sie na poziomie

podszywaczami sie nie przejmuj- są zabawni, a i tak wszyscy wiedza, że to tylko podszyw. co do tego faceta, nie powinnaś pytać obcych ludzi, czy go olać. Ty wiesz najlepiej jak sprawa wygląda i tak naprawdę sugerowanie się wypowiedziami nieznajomych nie jest do końca rozsądne. W każdym razie- chyba jesteś trochę wścibska. Jeżeli teraz masz pewnośc, że juz nic między nimi nie ma, to nie dociekaj. To jest moje zdanie.

tylko nie mam do konca pewnosci, bo przeciez mnie oszukiwal i boje sie mu zaufac

Gość all right
facet jeśli jest gentelmanem to nie gada o swoich byłych a zwłaszcza o łączących ich kiedyś tam intymnych sprawach..tutaj plus dla chłopaka.. i na tym się plusowanie kończy bo działanie na dwa fronty niezbyt mi się podoba i tym powinnaś się martwić