Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mi się nie podoba

Dyskryminacja większości

Polecane posty

Gość to mi się nie podoba

Kampania Tiszert dla Wolności.. Nietolerancja.. Dyskryminacja większości.. (2006-03-03) Cytat z G.W.: "Kampania Tiszert dla Wolności... ..Przypomina, że są wśród nas ludzie, którzy często boją się lub wstydzą przyznać do swojej tożsamości, poglądów czy przeżyć. Jest lustrem, które pozwala dostrzec tę różnorodność... zakładając tiszerty i występując w nich publicznie, chcieliśmy dodać otuchy tym, którym brakuje wsparcia." No prosze prosze, jak piekne, wrecz cudowne hasla nowej, tej lepszej, bo waszej, wiec oswieconej i nieomylnej czesci naszego spoleczenstwa.. i fajnie, ale... Ale ja sie pytam, co by ta nowoczesna i oswiecona czesc spoleczenstwa, i stojace za nia lewackie opiniotworcze media powiedzialy i jak by zareagowaly na tiszerty z napisami np. tego typu: "jestem antysemitka", "jestem ponizana przez lewakow", "lewacy to ludzie bez zasad", "Miedia lewackie to najwieksze zlo", "nienawidze mordercy Gaudena!". , itp. itd. A teraz sie pytam... czy bedzie to wyrazanie swoich pogladow i przezyc, czy nie?? CO?? Staniecie obludnicy w obronie takiej kampanii tiszertowej?? Podpiszecie protest?? A podpisaliscie protest, gdy uniemozliwiono zorganizowanie wystawy w parlamencie europejskim?? Wiec mi tu nie chrzancie obludnicy!! Bo popieracie tylko i wylacznie swoich, niezaleznie od tego do jakiego ukladu, nawet mafijnego naleza!! A nie mozna popierac i gloryfikowac takich durnych demonstracji!!!!!!! Tak.. bardzo wielu ludzi wierzacych boi sie przyznac, ze sa ludzmi wierzacymi, bo natychmiast zostaliby wysmiani, ponizeni, wyszydzeni, potraktowani jak tredowaci. Prosze sprawdzic na roznych czatach lub forach dyskusyjnych jak sie traktuje ludzi wierzacych. I teraz prosze porownac to, z holubieniem kazdej tzw mniejszosci, gdy w tym samym czasie tzw. wiekszosci odmawia sie wszelkich praw. Gdy mniejszosc (w tym media) terroryzuje wiekszosc ktorej nikt praktycznie nie broni. Wszelkie media sa w rekach mniejszosci.. zas 'wiekszosc'.. utrzymujaca ze swych podatkow wszelkich darmozjadow i porypancow, w tym i te media ktore pluja na ta wiekszosc.. nie ma nic do powiedzenia! Jesli wy obludnicy w imię demokracji domagacie sie by np. kobiety mialy podobna reprezentacje liczbowa w parlamencie itp. jak mezczyzni... to pytam sie.. a co z innymi dziedzinamy zycia? Dlaczego nie ma prawidlowej reprezentacji jesli chodzi o media?? DLACZEGO media sa tylko w jednych rekach?? I to w rekach mniejszosci?? Jakim prawem sie pytam?? Macie na to mandat od Boga wy obludni totalitarysci?? Kto wam przyznal takie prawo, wy zachlanni i obludni totalitarysci?? I wy smiecie innym zarzucac totalitaryzm?? Jak smiecie obludnicy?!?! I to wg. was ma byc demokracja?? Demokracja i wolnosc, w tym wolnosc slowa ale tylko dla swoich?? Dla wybrancow bogow? A kim wy jestescie do jasnej cholery?? Wy nowa faszystowska Raso Nieomylnych Panow!!

Gość zgadzam się ..
:)