Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaana

Dziwna pupa

Polecane posty

Gość agaaaaana

Wiem ze mój problem jest błachy ale mam straszny kompleks z powodu swojego tyłka!!MAM 15 lat i zaywazyłam ze mój tyłek jest nie tyle szeroki czy wielki ale dziwny!moje poslatki przypominaja balony sa tak dziwnie wypukłe!!Co mam robic nie chce takiego dziwnego tyłka!!!

Gość KAMIL1985
Jak bym miał takie problemy jak Ty to byłbym najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Zwyczajnie masz bzika, jako facet powiem Ci,ze okrągłe tyłeczki sa mniam!

Dziewczyno!! Takie tyłki są najładniejsze!! okragłe, jędrne i wystające posladki-cudo!! ja takie mam, więc wiem o co gra idzie, a mam większe doswiadczenie;) Nie martw się tylko dbaj o niego i cwicz :) Biedne sa własnie te dziewczyny co mają taki płaski tyłek-okrpność, żałośnie to wygląda

Gość KAMILEK a lekcje odrobione
?:P

Gość Miareczka
Ale masz problemy dziewczyno😠! Proponuję stanąć koło ściany i mocną rąbnąć w ścianę-głową nie tyłeczkiem , może pomoże,

Gość Lil Bitch
Dziewczyno idź, stań przed ścianą i walnij w nią głową jak radzi Miareczka ... Tłumaczy Cie jedynie wiek. Pewnie Twój tyłek jest ok, a Ty nie masz innych problemów... Zazdroszczę Ci, wiesz, niestety każdy ma prawo do wypowiadania się tutaj nawet ja... Ale następnym razem pomyśl jeśli umiesz, a nie informuj cały świat że Twoja pupa Ci się nie podoba!! A i odrób lekcje skoro Ci sie nudzi i nadchodzą Cię takie przemyslenia.... Pozdrawiam

Gość agaaaaaaaa
NObo ja nie wiem sugerowałam sie tym ze siostry sie ze mnie smieją ze mam balony a nie posladki!poza tym rok temu byłam na basenie z klasa i koledzy tez sie smiali!!WIec co ja mam myslec jezeli ldzie tak reagują!!!Moze wy tak mówicie bo poprostu nie widzicie mojego tyłka

Gość bhvhjmkgyu
boshe ona sie was pyta a wy ja juz jedziec bo jest młoda. Gdyby napisała ze ma 26 lat tu juz by były rady i co tylko..

Gość Kochanie ...
to forum dla kobiet, a nie dla małolatów, przecież masz swoje forum odpowiednie dla twojego wieku :-D Robi

Gość agaaaaaaaa
To forum jest dla wszystkich płuci żenskiej bez wzgledu na wiek!!!Kobiety maja z reguły takie same problemy!!

Gość i mój jest taki
mam taki " wypukły" tyłek. Wszystkim sie on podoba. Mój chłopak go uwielbia, kolazanki tez mi mówia, że własnie takie tyłki jak moje się podobają chłopakom. Ale co z tego skoro mi się to nie podoba?! Chciałabym mieć płaski, powaznie!