Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszna sprawa

jest coraz mniej mezczyzn

Polecane posty

Gość smieszna sprawa

moze to niezauwazalny problem ale taka jest prawda! rodzi sie coraz mniej mezczyzn! juz dzisiaj relacje miedzy populacja kobiet i mezczyzn sa na niekorzysc kobiet! ten proces sie poglebia! smieszna jest ta wojownicza postawa wielu kobiet, ktore chyba nie rozumieja ze mezczyzna lada moment a wlasciwie juz jest towarem deficytowym! mowi sie, ze kazda potwora znajdzie swojego amatora, w kontekscie ze kazda kobieta predzej czy pozniej trafi na wlasciwego dla niej mezczyzne. to jest bzdura!

Gość a jeszcze śmieszniejsze jest
to, że coraz więcej kobiet traci zainteresowanie mężczyznami, stają się oni po prostu towarem zbędnym, populacja lesbijek wzrasta, a jedyne czego kobiety będą potrzebowały od męzczyzn to sperma do płodzenia kolejnych kobiet ..

Gość zboczona do kwadratu
Liga walczy, Liga radzi, Liga nigdy was nie zdradzi ! :D

Gość smieszna sprawa
chyba Ci sie cos pomylilo:) jesli juz to populacja kobiet aktywnie biseksualnych, bowiem populacja lesbijek jest akurat stala! tak czy inaczej, my jestesmy wygrani! a co do spermy, jest nasza wlasnoscia, w takiej przyszlosci jaka przedstawiasz zacznie byc poprostu drogim towarem!

Gość gówniarzyk
przejebane macie :classic_cool:, ale w przyrodzie nic nie ginie

Gość smieszna sprawa
dla prawdziwie heteroseksualnej kobiety taka sytuacja bylaby tak naprawde tragedia! juz dzisiaj jest ogromna rywalizacja miedzy kobietami o mezczyzne, a co bedzie sie dzialo w przyszlosci? z drugiej strony dla meskiego rodu troche to smutne, bowiem znajac nature ludzka poprostu przeksztalcimy sie w kaste trutni. utrzymywani przez swoja kobiete, badz kobiety... troche to smutne!

Gość smieszna sprawa
kobieto co Ty wygadujesz! to zalosne:) kazdy normalny facet rozejrzawszy sie dookola widzi ze kobiety nie moga zyc bez mezczyzn! jaki jest glowny problem nurtujacy kazda kobiete? gdzie znalesc odpowiedniego faceta, jak go usidlic itd. itp. my mezczyzni mamy nieco inne priorytety

Gość też
No tak: jesteście tylko towarem, więc nie macie już żadnych priorytetów ;)

Gość smieszna sprawa
a ja widze dookola kobiety ktore maja tylko kutasy w oczach! i co z tego?

hehe to oznacza albo, że: -masz olbrzymie problemy ze wzrokiem :-P -jedyne kobiety jakie poznajesz to te z agencji towarzyskich :-P smutne, ale prawdziwe.. i typowe dla większości z was!

Gość smieszna sprawa
absolutnie nie! zupelnie normalne, ladne, wartosciowe tylko ze samotne dziewczyny! nie robia nic innego tylko slinia sie na widok co fajniejszego faceta i gadaja tylko o pieprzeniu! a jak sobie podpija to zaczynaja wyc ze maja ochote na pozadne rzniecie.

Gość też
śmieszna sprawa... oczywiście opisujesz, biedactwo, własne zmartwienia?

Gość gówniarzyk
jasne ze kobity chca usidlic faceta, ja pierdziele koleszka misiałby byś nieźle zaćmiony zeby tego nie widzieć, krótka historyjka: jest sobie koleszka , poznal panienke, traktuje ja jak dodatek do cipki (z poczatku), daje mu to przewage w jego mniemaniu "ja rządze ...rucham kiedy chce", ona wysyła smsy, gadki szmatki coraz czestsze spotkania,ona preparuje jedzonko ..wiadomo przez zoładek do serca i po kilku tygodniach koleszka jest jak koń z klapkami na oczach. Opisałem tu pewna przemiane wiele razy to juz widziałem, nie mówie jednak ze nia ma zwiazów partnerskich i nie jestem jakimś oszołomem wietrzącym wszędzie spisek, ani porzuconym leszczem bez przyszłości:)

Gość gówniarzyk
Dodam jeszcze, że podróżując po kraju w poszukiwanu nowych bodźców erotycznych, bardzo czesto zatrzymuje się w barze "Po zapadłą klatą" w Swornych Gaciach gdzie Pani Krystyna nomen omen z gazowni parzy mi wspaniałą herbatę używając do tego swoich przepoconych rajstop, co zbawczo dziła no moja zniszczona cerę oraz rozluźniajaco na zmęczone zwieracze.....

Gość gość
Jak się rozwiodę to baby będę miał tam gdzie słońce nie dochodzi...