Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkodarka

Co sadza faceci o kobietach robiacych pierwszy krok?

Polecane posty

Gość enkodarka

Podczas babskiego wieczorku(samotnych-porzuconych i samotnych porzucajacych) poruszylysmy niebezpieczne tematy...coz chcialybysmy poznac opinie ciut wiekszego grona(w tym i meski punkt widzenia) niz nasz duet. Chodzilo nam po glowie miedzy innymi czy mozna wykonac pierwszy krok w strone interesujacego nas obiektu czy tez raczej poczekac i uzbroic sie w cierpliwosc(jednak pewnych rzeczy nie da sie przeciagac w nieskonczonosc)...co poradzic jesli widzimy zainteresowanie w meskich oczach lecz zero dzialania?..niesmialosc?wszyscy zajeci(inymi sprawami)? Wiem, ze teraz faceci sie rozleniwili i chyba ze swieca szukac prawdziwego lowcy.

Gość prawdziwi faceci
wymarli na wojnie

Prawdziwa kobieta umie w taki sposób zrobić pierwszy krok, że facet się nawet nie zorientuje, mało tego, myśli, iż wyszło to z jego inicjatywy :) ... nie tylko dotyczy to umawiania się, ale innych sfer zycia... :P

Gość sjghaidha
obciag z polykiem :>

Gość Jester
Moja zona zrobila pierwszy krok. I wcale mi nie wstyd z tego powodu. Po prostu wtedy kiedy sie poznawalismy byla dla mnie po prostu sympatyczną dziewczyną. Dopiero później zaiskrzyło i pojawiło się uczucie które przerodziło się w miłość, wcale nie tak szybko. Gdyby zatem czekała-mogłoby do tego nigdy nie dojść-po prostu lubiłem ją ale na początku nie szalałem za nią.