Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmir22

jaki ginekolog w łodzi jest dobry ??

Polecane posty

Gość kaszmir22

ale wolalabym panią ginekolog, do tej pory chodzilam do dr amico, ale chyba jednak poszukam kogos lepszego. Pomożecie?

Gość eeeeerrrrrrr
ja z początku też chodziłam do babki, ale teraz wiem, że faceci jako ginekolodzy są lepsi

Gość kaszmir22
no, moze tez z czasem sie przekonam do facetow, ale od niedawna chodze do ginekologa i narazie pozostane przy kobietach

Gość kakusia....
Pani Lidia Walczak, przyjmuje w gabinetach Salve na ulicy Struga.bardzo fajna babka i mila,o wszystkim mozna z nia pogadac :)

Gość kaszmir22
a ile kosztuje wizyta u tej pani? to jest prywatny gabinet?

Gość kakusia....
jezeli jestes ubezpieczona,wez ksiazeczke ubezpieczeniowa i bedziesz miala za darmo,jak nie jestes to wizyta chyba 25 zl kosztuje.

Gość kaszmir22
ja sie na moja gin juz troche wkurzylam bo ost jak bylam to nie zrobila mi cytologii tylko kazala przyjsc w maju bo wtedy minie rok od poprzedniej, potem w domu sie zorientowalam ze to juz mina 2 lata, poza tym poprosialm ja zeby mnie skierowala na badania krwi i proby watrobowe, biore tabsy juz 2 lata, a ona stwierdzila ze jesli mnie watroba nie boli to wszystko ok. nie jestem lekarzem ale wolalabym zrobic te badania i zeby wyszlo ze jest wszystko ok, a nie jak mnie juz zacznie bolec watroba? sama juz nie wiem? moze ona ma racje? hmm ale tak czy inaczej i ak chce do kogos innego, bo mam wrazenie ze ona chce mnie jak najszybciej splawic a bierze za wizyte 70 zl. :( a jestem studentka i wole takie pieniadze wydac na cos innego bo z wizyt u niej nie jestem zadowolona

Gość kaszmir22
wow, tak tanio :) super :) napewno sie do niej wybiore:)

Gość nfiefhnweionfckn
up

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Ja osobiście chodzę do ginekologa faceta i uważam, że lepszego w całej Łodzi nie znajdę :) ale to oczywiście tylko i wyłącznie moja opinia:) Natomiast jeżeli chcesz iść do kobiety to dr Paprocka jest spoko jeżeli chodzi o leczenie (bardzo dokładna), natomiast nie jest sympatyczna :( Przyjmuje w poradni na 10 - go Lutego tel. 6365031 tam oczywiście bezpłatnie i jeżeli jesteś studentka to wystarczy legitymacja studencka i pesel osoby na którą masz ubezpiecznie (jeżeli nie pracujesz to pewnie któreś z Twoich rodziców). nie wiem czy przyjmuje prywatnie, ale pewnie tak. napewno w tej poradni Ci powiedzą :) Powodzenia

Gość shlak
bardzo proszę o podanie jakiegos dobrego ginekologa w Łodzi może być facet lub babka i adres przychodni. czy te badanie na watrobe i krew nalezy wykonac przed zapisaniem tabsow?? bo moj poprzedni chcial mi wypisac bez badan. opowiedzcie prosze

Gość kakusia...
halo?? juz podalam. nie mozesz z tego skorzystac?

Gość kasiaaaaaaaa ....
a ta pani Walczak to zna sie troche na tabsach, czy jest przeciwniczka, nie wiesz czy chetnie zleca badania? bo moja gin to zadnych mi nie chce robic i dlatego chce zmienic

Gość kakusia...
kazala mi zrobic proby watrobowe, zrobila mi USG. jest bardzo mila, i zawsze sie pyta jakie chcesz tabletki, czy np z mala dawka hormonow, na co, czy tylko jako anty,czy takze na cre, pyta sie i razem z toba i na p[odstawie wynikow, wybira tabsy, jest wporzadku.

Gość kasiaaaaaaaa ....
no to sie do niej w takm razie wybiore:) moze dobierze mi dobrze tabsy, bo ta moja obecna traktuje mnie jak krolika doswiadczalnego i przez prawie 2 lata nie zlecila zadnych badan :(

Gość kakusia...
no to faktycznie bez sensu. ja poszlam do niej po moje pierwsze tabsy,biore je od 3 miesiecy, i narazie mi pasuja. Tez myslalam ze nie bede potrzebowala zadnych badan, a ta powiedziala mi ze bardzo chetnie mi przepisze, ale najpierw badania, bo bez tego ani rusz. Jest naprawde fajna i konkretna,choc nieco rozstrzepana, np kazala mi zrobic te badania, ale nie napisala na co :P...musialam jej przypomniec ze mi nie podala. Znam wiele dziewczyn,ktore do niej chodza,i nie slyszalam ani jednej negatywnej wypowiedzi.polecam

Gość shlak
przetestuję tą panią Lidię Walczak!! Mam nadzieję że z leczeniem np grzybicy też jest dokładna

Gość shlak
aha a za te badanie musiałas zapłacic??

Gość shlak
te badania miało byc

Gość kasiaaaaaaaa .... do shlak
to daj znac jak bylo po pierwszej wizycie

Gość shlak
Dzieki kakusia !!! Pani Walczak jest super miła delikatna dosłownie az mnie poraziło. dotychczas myslalam ze wizyta u gina to tylko ból ( moj ostatni tak mi wkladal wziernik jakby chcial sie przewiercic) a u Pani Walczak nic nie poczułam podczas badania!!! Zleciła mi morfologie glukoze i cos na B.... jestem zachwycona, i termin wizyty tez nie tak odlegly bo nastepna wizyte mam za tydzien

Gość kasiaaaaaaaa ....
i ile kosztuje wizyta? mozna na ksiazeczke rodzinna??

shlack to ja :D słuchaj ja dałam taką biała to sie nazywa chyba książeczka ubezpieczeniowa dla członków rodziny , i musisz miec dowod lub legitke. powinna cie wyznaczyc na 4 maja jesli dzis pojdziesz

Gość kakusia...
ciesze sie, ze jestes zadowolona :)

Gość kakusia...
no placilam, ale nie musisz robic tam na miejscu, moze pojechac gdzie chcesz, moze znajdziesz gdzies za darmo, ja robilam tam na miejscu, bo juz nie chchialo mis ie szukac.zalacilam 22 zl za probe watrobowa i cos jeszcze tam bylo ale nie pamietam

Gość manoi
dziewczyny znacie jakiegos ginekologa - wizyta prywatna, zeby w cenie wizyty bylo np usg albo cytologia??

Gość elunia3001
chce isc do ginekologa i musze na pierwsza wizyte i nie wiem gdzie mam isc pomozcie :) a wszedzie sie strasznie dlugo czeka,ale juz moge poczekac, tytlko nie wiem gdzie jest dobry lekarz a 1 raz chce isc do babki :)