Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biduulka

nadmierne owłosienie na posladkach. twarzy i podbrzuszu...gdzie z tym isc

Polecane posty

Gość biduulka

pomozcie prosze..probowałam rozjasniac wlosy ale nie da sie, bo sa grube, nie jest ich duzo. Gdzie powinnam sie udac i jakie badania zrobic i ile one kosztuja.? czy moze wystarczy isc do ginekologa, ktoś mi powiedział ze na tkaie dolegliwosci gdy jest za duzo hormonow meskich wystarczy brac diane...blagam ratujcie

Gość uleńkaaa
Idź do ginekologa- endokrynologa! On zleci badania hormonalne. Zbada czy nie masz PCO- policystalne jajniki.

Moim odwiecznym problemem jeste nadmierne owłosienie. męczę sie z tym już od bardzo dawna. najgorsze są te włoski na pośladkach, plecach i wokół brodawek. nienawidze lata, plaż pełnych \\\"normalnych\\\" ludzi w strojach kąpileowych odsłaniających plecy. szukam kogoś z podobnym problemem, chcialbym móc wyżalić sie komus, kto ma podobny problem. do tego cierpię jesczce na nadmierne pocenie, ale takiej \\\"zjawiskowej \\\"osoby jak ja pewnie nie znajdę, więc jeśli borykacie się z włoskami i piszcie na mojego maila.ma juz dosyć uciekania przed facetami, chcę być po prostu szczęsliwa, ale nie mam na razie odwagi,żeby pokazać sie komus taka jaką jestem. mam 24 lata, podobno jestem atrakcyjna, ale dla mnie to cos w rodzaju brzydkiego prezentu w ładnym opakowaniu. potrzebuje waszej pomocy

Przy takich problemach pomoże tylko ginekolog-endokrynolog. Ja leczę się w Poznaniu u wspaniałej pani prof. i już widzę efekty. qwerty83 ja mam taki sam problem jak Ty! Nadmierne owłosienie+ nadpotliwośc, a do tego wszystkiego jeszcze wtórne braki miesiączki i brak owulacji. I kto tu się powinien załamywać? Z takimi problemami należy iść do lekarza o którym wyżej pisałam, bo są to zaburzenia hormonalne. Ja mam pco i hirsutyzm i właśnie te objawy towarzyszą tym schorzeniom :(

Markotka, moj adres mailowy smutasek.p@op.pl, wczesniej podalam zly, jesli chicalbys skontaktuj sie ze mna. wybieram sie do ginekologa- endokrynologa do Poznania.

markotka moglabys mi przeslac kontakt do tej pani doktor? jestem z poznania i szukam dobrego lekarza, bo mam ten sam problem:( moj mail to: meege1@o2.pl z gory bardzo, bardzo dziekuje!!!

Gość rajska_ptaszyna
ty tez wygladasz jak perski dywanik??