Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna no

brat jest gejem i musze powiedziec o tym matce

Polecane posty

Gość cholera jasna no

ale bede miała przekichane

Gość que
czemu musisz??? niech sam powie, to jego sprawa... Nie powinnas sie w to wtrącac

A co ciebie to obchodzi z kim twój brat śpi, to nie twoja sprawa. :-D

Gość dlaczego musisz powiedzieć
dlaczego on sam nie powie i dlaczgeo będziesz maial przekichane? Czy bycie gejem to jakies przestępstwo?:-oWydaje mi się,ze nie...nie wiem czemu tak panikujesz,piszesz jakby co najmniej Twój brat zbaił,a on jest przeciez tylko gejem, nie mordercą...Czy to wazne kogo kocha i z kim sypia...co innego jakby był pedofilem ale bycie gejem to NIC ZŁEGO!

Gość Oczywiście ...
to nie twoja sprawa, nos w sos, giry w pyry smarkulo Robi

Gość cholera jasna no
a niech sobie spi z kim chce, sęk w tym ze moja mama pisze testament w tym tygodniu, i niestety dom wktóry przepisuje przepisuje wszystkim dzieciom bo to dom wielorodzinny jesli moj brat dostanie akt własnosci to zacznie do domu gejów sprowadzac a moje dzieci bedą na to patrzec i tego nie daj boze słuchac, jesi sie postawimy brat sprzeda mieszkanie w naszym domy obcym ludziom i pójdzie mieszkac zjakis gejem, a od 3lat wlaczylismy by dom został w rodzinie jak sie wkoncu do udało i spłacamy durny kredyt na 30lat to nie chce by moja walka poszła na marne bo moj brat jest gejem. Mama jak sie dowie spisze ze jego mieszkanie jest do jego dyspozycji do jego smierci lecz po jego smierci przechodzi na jego chrzesniaka ,dzieki temu nigdy nie moze go sprzedac, i raczej nie bedzie przyprowadzał gej do domu. Kocham brat i mama bedzie tez go kochac,ale to jeest bardzo nie rozsądny człowiek który nie liczy sie z odczuciami innych,nie chce by moje dzieci słuchały w szkole ze mają wójka geja, niech se zyje jak chce byle nie cierpiei najbliźsi. Kurde matke to zabije najpierw rozwód, a teraz to, cholera jasna ja wiem dawa lata i nie przeszkadza mi to ale matka to jest starej daty nie bedzie zachwycona.

Gość boshhhhhh
ale z Cibei idiotka! waniejszy jest ddla Cibei dom niż brat??? współczuję Twojemu bratu ze ma taką siostrę! Nie masz prawa odbierać domu bratu!! Facet ma prawo do miłości, bez względu na to czy woli facetów czy kobiety! a ty jesteś po porstu homofobką!

Gość cholera jasna no
poza tym brat ma brzydkie zwyczaje wpada do mojego mieszkanie i mojej łazienki uzywa moich maszynek do golenia i czasem łapie sie na tym ze nawet mojej szczoteczki do zebów. Mamy 21 wiek ale choróbka chodzą po ludziach wiec z łaski swojej nie chce sie od niego zymkolwiek zarazić. To naprawde nierozsadny człowiek nie dlatego ze jest gejem tylko dlatego ze on jest niedorosły i nie liczy sie odczuciami innych,i to w tym wszystkiem jest nie bezpiezne. Co ja mam mowic jak sie mnie pytają znajomi czemy brat któy zemna mieszkac bedzie całe zycie w jednym domu i z którym pracuje nie ma dziewczyny a ma 30lat? terazmowie ze po rozwodzie rodziów uwaza ze małzesntwo to przezytek, dzieci nie ma bo "jest bezpłodny" a co ja bede mowic jak on bedzie miał lat 40sci? meczy mnie to ciągle kłamac zeby on sie nie musiał rumienić. Szkoda gadac. To nic miłego jesli sie komus musi kryć dupe dla dobra innych. A on matce nie powie o nie, tchórz z niego i tyle. Jka mi powiedział ze chce odnajac pokój w swoim mieszkaniu koledze juz ja mu powiedziałam do słuchu, no i nie odnają, chociaż tyle sie posłuchał bo rany boskie.

Gość noe właśnie...jesteś
homofobką!!!!!!!!!!!!!!!!Myslisz,ze geje to jacyszboczency,którzy sprowadzaja dzieci na zła droge a w czasie seksu tak stekaja,ze słychac ich w całje dzielnicy?????????????!!!!!!!!!!Rónie dobrze Twój brat mógłby sprwowadzać sobie dziwki do domu zamist facetwó i tez by stekałi w czasie skeu...wolisz jakby sprowadzał sobie szmatłąwe panienki zamist porzadnego faceta?!!

Gość cholera jasna no
słuchajcie mowcie sobie co chcecie kocham brata, i pomogam mu jak potrafie a pomagam mu bardzooooo, nie mniej jesli nie zycze sobie by mieszka z gejem ,czy swoim partenrem w domu gdzie chowaja sie tez moje dzieci do mam do tego prawo

Gość ehhhhh
..jesteś jednym słowem żałosna. Orientacja seksualna twojego brata jest ważniejsza dla ciebie niż on sam. Szkoda, że twój brat tego nie czyta...myślę, że już nigdy nie zechciały zamieszkać pod jednym dachem z taką siostrą i kazał ci wypchać się tym domem.

Gość cholera jasna no
w domku w którym mieszkam nikt nie przyprowadził do domy luznych partnerów taka kultura domu. Za ten dom nie tylko on kredyt spłaca ale i inni. Ja mam prawo nie chciec by moje dziecko patrzyło jak on sobie chodzi z gosciem za rączke czy sie całuje. I nie chodzi o to by mi dziecko sprowadzić na zła drogę. Ja szanuje to ze ma swój wybór seksualny póki on sznauje ze nie chce tego ogladać. I dobrze jest. Ale moja mama ni bdzie zachwycona

Gość cholera jasna no
o pewnie wyprowadzic sie moze czy ja mu bronie:) nie jego zycie jego wybór ale innych obarczac tym nie musi. tylko ze on tego nie zrobi niestety

Gość to powiedz matce jak chcesz
tylko miej na uwadze,ze dla Twojej matki to moze byc cieżki szok:-(

Gość fregcrgc
poprostu przyznaj sie ze chcesz miec dom tylko dla sibei i lokator nie jest Ci na rękę! bo tylko to można wywnioskować z twoich wypwiedzi. Zachowujesz sie jakby ten dom byl TYLKO twoj "brat który ze mną mieszka", a może to Ty z nim będziesz mieszkac... poza tym co Cię obchodzi zdanie innych! Jakbym miala brata geja to bym sie z tym nie kryla bo to nic złego!!! tak samo jak bycie samotnym w wieku 30 lat! mam nadzieję ze matka cie wydziedziczy!

Gość ehhhhh
..a nie wpadłaś na to że najwpierw należy porozmawiać o tym z brate. Skoro tak go kochasz powiedz mu smiało o swoich obawach. Poza tym..jeśli twoja matka pójdzie na to, że wydzidziczy syna tylko dlatego, że jest gejem to chyba też coś nie bardzo z jej uczuciami Poza tym kto powiedział, że twój brat pozbawiony prawa do domu, nie będzie mógł w nim zamieszkać??? Głupia jesteś. Jesli jest zameldowany to nikt go nie wyrzuci...no chyba, że razem z mamusią planujesz własnie go wurzucić. Jesteś wstrętną egoistką..myslisz o domu tylko, bez pardonu mówisz o śmierci własnej matki..... Załosne

Gość boshhhh
skoro twoj brat rozeniez splaca dom nie masz prawa go z niego wyrzucic... i kurwa mac, skad wiesz ze bedzie sprowadzal luznych partnerow?? moze zwiaze sie z kims na stale! a wedlug mnie wychowywanie dziecka w swiadomosci ze sa inne orientacje sexualne nie jest niczym złym.. najwyzej anuczy tolerancji, zrozumienia... no ale jak sie ma matke homofobke...

Gość cholera jasna no
tak was słucham i skąd wam przyszło do głowy ze ja go chce wywalic z domu??? Ależ nie chce. Ja chce by nigdy prze nigdy nie sprowadził mi do domu geja. I nie chce odmu dla siebie, w tym domu mieszkam ja z mezam i dziecmi moja matka i brat z zona i dziecmi. A brat ma miec prawo wg testampentu to swobodnego rozporzadzanie mieszkaniem az do swojej smierci! Czego wy ode mnie chcecie, ja temu darmozjadowi sprzatam gotuje kupuje wszystko do mieszkanie i płace jego rachunki do cholery nie jestem złą siostrą i go nie wywalaam pozwakam mu wynosic wszystko ze swojego mieszkania i kryje jego dupe przd najblizszymi. Ale mamie powiedzieć niestty musze boja sie dowie ze wiedziałam a sie dowie potem sama to bedzie mnie winic ,a z bratem to niestety tz musze pogadac i to tz mnie martwi. tacy mądrzy jestescie ale nikt tutaj nie jest w mojej sytuacji. Brat musi uszanowac fakt ze ja nie chce by moje dzieci czy dzieci brata to oglądały to był jego wybór i jego tajemnica ja nie musze za nią płacic swoim kosztem. i janie mam zamiaru tego pasozyta z domu wywalac. Ale miłoby by mi było jakby sie usamodzilnił bo ciezko mi jest utrzymywac go i matkę i dwa mieszkania, bo on zamiast o zarabianiu mysli o meskich tykach!

Gość ehhhhh
co się tak unosisz! Skoro go ukrywasz to wychodzi na to, że on nie obnosi się ze swoją orientacją więc dlaczego miałby to robić póxniej. Nie przesadzasz? Najwyraźniej twój brat i tak zdaje sobie sprawę z waszego zacofania i nie ma zamiaru go zmieniać.

Gość cholera jasna no
no licze na to :), i fakt nie obnosi się. ale gdzie sie nie obejrze albo sa pochody gejów albo filmy o ujawnianiu się cholera go wie co mu odwali sie ujawni,nie no super niech sie ujawnia, mnie to rybka byle z dala od domu z randkami nie on jeden mieszka w tym domu i głosem wiekszosci bedzie przegłosowany. I ja mu nie utrudniam, biore jego zmiany zeby sobie mogł randkowac z tymi kolegami, jak do mnie wydzwaniaja pytając o niego grzecznie im odpowaidam gdzie jest co robi i czy cos przekazać czy ja mu utrudniam nie, ale by mnie nom lepiej traktował i wzioł utrzumanie sowjego domu na siebie i nie uzywał moich poroduktów hignicznych bo jak sie rozchoruje bdzie z a późno

Gość ika200
wyjątkowa z ciebie zołza, prawdziwa ch*****

Gość ehhhhh
to mu to powiedz po porsu a nie wpędzaj jeszcze matkę go grobu

Gość cholera jasna no
no super ja mu powiem i mi przywali. Uderzył mnie dwa razy, widać ma problem sam ze swoja tajemnicą. A matce powiedziec musze bo chce by ona wiedziała ale by brat ni wiedział ze ona wie. Tak oto bede miałą sojusznika w ukrywaniu prawdy przed mezem i drugim bratem a brat gej mysląc ze mama nie wie nie bedzie sie obnosił i wszyscy szczesliwy.Moja mam to spokojna osoba, i zawsze mysli głową tak by wilk syty owca cała mieczy mnie to udawanie od 2lat musze jej powiedziec bo sama nie daje rady.

Gość ika200
jedyna nadzieja ze mama nie jest taka jak ty. jesli tak ci przeszkadza to spłac go żeby kupil mieszkanie z dala od Ciebie.

Gość to twoj mąż am inne zdanie
??

Gość cholera jasna no
co wy z tym wydziedziczeniem nikt go nie wydziedzicza. hmm kredyt jego kredyt mogłabym wziąść na siebie z bratem, a spłąta to kwestia rzedu 20tys,ale my nie chcemy go wyganiac nie o to w tym wszystkim chodzi kochamy tego łosia choc ma duzooooo wad i bycie gejem nie plasuje sie na pierwszym miejscu. Pozostaje mi liczyc że nie bedzie nam robił wałków. Ja kocham brata i traktuje go tak jak wszystkim choc niesienie mu pomocy naprawde juz mnie meczy. Poza tym to naprawde nie jest miłe miec brata geja,wolałabym zeby sie ozenił i zeby zona robiła wszystko to co ja , i wiedziałabymz e ktos sie nim opiekuje bo głupek nawet gworździa nie wbije sam, a tak wiem ze ma ugotowane poprasowane posprzątane i ma z kim planowac swje wydatki na rachunki a nie tylko siostra daj siostra pozyczac siostra zapłac siostra co masz w lodówce siostra wypierz siostra posprzataj i w ryj mi za to ze ma zły dzien, jak was ktos publicznie powyzywa od idiotów bo ma zły humor to pogadamy

Gość jesli jeszcze raz Cie uderzy
to albo mu oddaj albo go wyzwij i koniecznie przestan mu usługiwać,przestan mu prac,sprzątać,pożyczac kasę,płącicza niego rachunki,gotować mu i jeszcze kryc go aby sie nie wydalo,ze jste gejem!Nie widzisz,ze on traktuje Cie jak służącą i popoychadlo,które można wyzwac i uderzyć😡Tak nie ma prawa byc!To,ze jest gejem niczego nie tłumaczy.Nie ma prawa Cie bic ani Ci ubliżać!Miej swoja godnośc i szacunek do samej siebie!!!Nie rób z siebie uległej służącej!

Gość cholera jasna no
no wiedzie ja nie mowie ze mu nie oddałam ale to on cwiczy na siłowni, nie mniej mamie powiedziałam ze ma zadatki na obtukiwanie mnie i obrażanie publicznie, bo wg niego kobiety są głupie debili wszystkie bez wyjatku, to juz sie o mamy mu dostało i od tamtej pory mnie nie tyka, a jak mnie juz fest podkurzy tym popychaniem mnie wiecznie i krzyczeniem na mnie za to że słonce za krótko świeci, to powiem mezowi i ten mu spuści manto i bedzie spokój. Kiedy ja nie moge patrzec jak on nic nie je, no nie umiem sie nie podzielić, no a mu sprzątam bo jak mu ni posprzątam to jak wiecznie nawidzą moje mieszkanie bo mi ten cały syf to mnie zwala, piore mu bo jak bedzie smierdział to klienci przestaną przychodzic do firmy i nie bedize na moją marną wypłate a płace rachunki bo, niestety woda i pra jest współny nie moge zapłącic tylko swoją połowe bo jak jak odłączą wode to i mi i mu i drgiemu brat a prądem to samo no niby czemu ja nie mam miec wody skoro on nie ma kasy to nie dlatego ze przepuszcza a dlatgo ze nie zarabia bo mu cienko w firmie idzie, to przeciez nie bede go za to karać,trzba mu pomóc do konca roku poschodzi mu wiele długów które zaciągnął potem juz z górki bedzie go stać na to by sie samemu utrzymać. Gorzej ze na łosia posżły wszystko moje oszczednosci z pary lat licze ze jak wyjdzie z najgorszej sytuacji zacznie mi oddawać. wiec mi nie mowcie ze jestem złą siostrą bo ja dla niego to jest anioł z nieba zesłany.

Gość cholera jasna no
ale ogólnie go kocham tylko wkurza mnie jako człowiek niemiłosiernie i wkurza mnie fakt ze zamiast mi podziekować za pomoć mnie szmaci i jeszcze mi mowi ze to mój zasrrany obowiazek mu pomagać bo on mi płaci wypłąte i mam być mu wdzieczna ze daje mi prace, no to zdeczko wkruza od pół roku maniakalnie szukam innej pracy ale nie moge no nie moge jej znalesc a rachunki są i moje i jego i mamę jszcze trzeba utrzymać, kurde mol ciezko mi a on mi z sensacją a jestem se gejem to troszke dobija wiecie!

Gość nie mówię ze jesteś zlą
siostrą,jestes dla niego wrecz za dobra,za to co robisz dla niego powinien Ciepo rekach calować i dziekować za taką siostrę,niesttey on jest niezbyt wdziecznym bratem,nie potrafi Cię docenić,przkre to ale prawdziwe:-oNie do pomyslenia jest aby Cie bil i wyzywłą,pownien miec do Ciebie wiel szacunku za to co dla niego robisz...