Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kara śmierci za aborcję

Kara śmierci za aborcję!

Polecane posty

Matki, które dopuszczają się nielegalnej aborcji to morderczynie i powinny być skazywane na śmierć!

Gość gorzej niż kangur
a jeżeli dopuszczają się legalnej aborci, to co? ;)

Gość wzruszajace
zanim cos napiszesz toi sie zastanow dwa razy nie wiesz co kieruje tymi kobietami co je do tego zmusza wiec sienie udzielaj,procz walsnego punktu widzenia pewnie nic nie uwazasz takie otepienie umyslowe nic wiecej

legalna aborcja jest tylko w przypadku gwałtu bądź zagrożenie życia czy zdrowia. wtedy OK. ale jeśli kobieta nielegalnie dopuszcza się aborcji to powinno się jej głowę ściać!

Gość boshhhh
brak mi słów.. autorze a radia maryja też słuchasz??? CIEMNOGRÓD!!!!

Gość to wychowuj moje dzieci
bo ja nie mogę. Chcesz???

Gość Do autorki -
No to gdybyś głowy poucinała tym matkom to sama bys była wtedy morderczynią tak samo jak one! I wtedy tobie za modrerstwo tez nalezałoby głowę uciąć. Nie tędy droga..

nie słucham i z religią katolicką nie mam nic wspólnego. jestem osobą niewierzącą. mimo to morderstwo to morderstwo i powinno być za nie surowa kara.

Kat to normalny zawód. A kara śmierci jeśli jest w danym kraju to jest przeciez wykonywana legalnie i morderstwem nie jest.

--boshhhh>> brawa za CIEMNOGRÓD!!!! Aborcja jest sprawa sumienia kobiety.... kara smierci??? podczas gdy za zabójstwo babci w parku dostaje sie do 8 lat....

Gość Siranka
Do Kara śmierci za aborcję Jak widzę takie jednostki jak ty to jestem za aborcją.. :O

Gość Kara śmierci za aborcję_
Za każde mordestwo powinna być kara śmierci. A aborcja to mordestwo takie same jak każde inne morderstwo.

Dokładnie... moze dlatego ze babcia juz byla stara i nie potrzebna... Kara smierci to przesada...

Gość Do autorki -
A za eutanazję też powinna być kara smierci ?

Za każde morderstwo powinna być kara śmierci i tyle.

łomatko i córko!!!!!!!!! co za ludzie.. a może dacie kobiecie samej zdecydować jak ma postąpić , to jej prywatna sprawa, jej i jej sumienia, nie wiem.. ale widzę ze ten kto głośniej krzyczy ten ma racje.. tak jak w sejmie..ale ciemnogród panuje dalej... poza tym , karę śmierci zostawmy tym, którzy na nią zasłuzyli,ale nawet oni ni edostają takich wyroków, więc kobiety które poddały sie aborcji też na nią szans nie mają, pozdrawiam!!!

Jeśli któs dokunuje eutanazji np. na polecenie rodziny to tak. Czasem jest tak że rodzina chce sie pozbyc baci czy cos takiego

Gość Siranka
A jeżeli ktoś popełnił samobóstwo to też powinna być za to kara smierci ?? W końcu śmierć za śmierć :D

Gość wszystko jasne
nie jestes wierząca, jestes legalistką. Przyjmij więc do wiadomości, że Kodeks Karny rozwiązał już te kwestię. Bo jeżeli ciąża jest z gwału to z etycznego punktu widzenia aborcja to tez morderstwo. Ale dozwolone. Czyli są morderstwa dozwolone (ciąża z gwału, kara śmierci) i morderstwa niedozowlone? Do wszystkich Pro-Life - wiecej konsekwencji i logiki w tym co głosicie!!

Gość A jeżeli ktoś przypadkowo
kogoś zabił nie chcący ? Np jakiś wypadek, coś nieoczekiwanego to też powinien zostać zabity ??

Krwawa_Orlica>> jestem za karą smierci za samobójstwo.....dobre :) :D nie moge opanować klawiszy :)

Gość no autorko dobre dobre
No to wtedy to dopiero będziemy mieli niż demograficzny. Będzie o wiele więcej ludzi umierać niż się rodzić i becikowe mogą sobie w dupe wsadzić :D

Gość kajala
kara to powinna być ale dla tych matek które dopuściły do tego,że takie egzemplarze jak Ty " karo śmierci za aborcję" chodzą po ziemi.Powinny ponieść karę za brak aborcji.

Gość wszystko jasne
Jak można być jednocześnie przeciw aborcji i za karą śmierci???????????