Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość V I G I

EXTREMALNE METAMORFOZY - Co o nich myślicie?

Polecane posty

Gość topola
A o urode dbałam zawsze ostatnie moję zdjęcie jest na www. międzyniebemaziemia.com.pl wcale nie wyglądam sztucznie i brudno i nigdy nie byłam leniwa, po prostu w pewnym wieku samemu się siebie nie przeskoczy pozdrawiam zawistne kobiety, niech choć raz będą uczciwe w ocenie

Gość jodla
Między niebem a ziemią bez polskich znakow www.miedzyniebemaziemia.com.pl. Topola ladnie wygladasz - naturalnie, przynajmiej na tym zdjeciu.

Gość Stalnley
Co tam operacje plastyczne i tak nic nie pomoże gdy przychodzi menopauza. Na to żadne cuda nie pomogą, dla faceta atrakcyjna jest ta, która może jeszcze.

Gość topola
to ostatnie moja fotka bez podróbek i przed złotymi nićmi, po prostu całe życie dbałam o siebie i mając 30 lat rzuciłam papierosy, to nie sztuka być super, jak się ma 20 lat, tylko przez całe zycie. A o kobietach które dbają o siebie, mówią że są puste i próżne, Trudno, polskiego stereotypu myślenia nie zmieni nawet 2oo lat, ja się tym nie przejmuję , Mieszkałam prawie 20 lat za granicą i tam zupełnie inne jest myślenie o pięknie, urodzie i starzeniu się . Obecnie jestem z 32 latkiem i świetnie się z tym czuję, tylko nie wiem po co się zakochałam HI HI ale jest tak dobrze On sieszy się że młodo wyglądam, bo nie oszukujmy się ....... ale się rozpisalam .... pa

Gość abcde1234
A czy ktoras z Was ogladala te metamorfozy Claudii? Jezeli tak to moze powiedcie mi kto tam przeprowadza te zmiany? Chodzi mi o styliste,fryzjera,wizazyste?

Gość kleopatra26
Boze właśnie oglądam kolejny odcinek.................to jest straszne. Chyba nie będe tego więcej oglądać....................KOSZMAR ps. co metamorfozy z Claudi - była super , 1000000% lepsza od tej z polsatu.

Gość jodla
Topola milo czytac co piszesz. Pozdrawiam.

Gość topola
do JODŁA czytałaś moją książkę???

Gość wyżej d. nie podskoczysz
jasne że każdy chciałby wyglądać młodziej. podziwiam Cię Toploa że się odważyłaś na taką zmiane. tylko.... Moja mama ma 56 lat i ..wygląda pięknie. ma naturalnie kręcone włosy , b. gęste, dobrą figure, zadbaną twarz.Jest piękn. nie mówie tego bo jest moją mamą. Kilka razy byłam światkiem jak zaczepiali ją faceci na ulicy i wiem jak jest postrzegana obiektywnie. W kazdyym wieku można wyglądać dobrze i dbać o siebie. Nie każda dziewczyna w wieku 25 lat wygląda ładnie, są dziewczyny po prostu szpetne i dobrze się czują we własnej skorze. Ale każdy decyduje o sobie i jak ma ochote to niech zmienia w sobie to na co ma ochotę

Gość 55
Topola- taka znowu piękna to Ty nie jesteś.

Gość Karoenka
Topola:) Brawo!!!!!!! Czy po złotych niciach podnosza sie chomiki?????

Gość topola
chomiki się naciągają i ciało jest jędrne i napięte, podobno na 10 lat i conajwyzej trzeba po tem dołozyć nitkę lub dwie, ale to naprawdę działa. A ja głupia wydałam tyle kasy na super kremy i maseczki . do 55 może nie jestem piękna ciałem, ale mam piękną duszę, ale ty i tak nie wiesz o co chodzi. pozdrawiam zgoszkniałe, zazdrosne, cyniczne kobiety - żal mi was

Gość wielbiciel sylikonów
jestem tym samcem i popieram topolę i wszystkie kobiety na świecie które choć troszkę nad sobą pracyją i nie chcą zostać matkami polkami z prl-u ,bo nasze ulice zapełniają się kobietami bez wyrazu Jednym słowem szaro buro i ponuro . dziewczyny czas złapać za szminkę puder dobry ciuch a nie słuchać męża czy innego boyfrenda który udaje że kocha . Swoje przeżyłem i mam żoneczkę ale nigdy nie zabronię jej jakich kolwiek operacji a będę dumny że moja połówka choć trochę będzie inna od szarawych myszek zaganianych i to myślę że mobilizuje faceta żeby się ciągle starał i zabiegał o żonę . Jest takie powiedzenie że miłość jest to uczucie głupie które zaczyna się na słowach a kończy się na dupie .Resztę sobie pomyślcie

Gość ja jestem za
jeśli będzie w Polsce 2 edycja "Chcę być piękna", to chyba się zgłoszę

Gość ewa44
Topola, ty po prostu nie mozesz przezyc, ze zostawił Ciebie mąż, gdybyś się z tym pogodziła, nie próbowałabys tak na siebie zwracać uwagi, żal mi Ciebie

Gość Powiedziala co wiedziala
>>>>to do ewa44 .Czy nie doczytalas ze topola ma mlodego faceta ,a meza juz dawno w dupie??Nie zal sie tam bardzo nad topola ,bo chyba Ty bardziej potrzebuijesz wspolczucia .Topola pozdrawiam:D

Gość Powiedziala co wiedziala
Szybko pisalam ,moze za szybko ,zaraz ewa o analfabetyzm mnie posadzi hihii

Gość do wielbiciela...
przepraszam, ze tak zapytam bo czytam któryś z kolei Twój post...a co ty robisz, żeby Twoja żoneczka o Ciebie zabiegała?;> masz sporo racji w swoich postach - chociaż co do silikonów to bym się wolała nie wypowiadać...ale nie doczytałam - byc może ze swojej winy - zeby ktoś to odniósł do mężczyzn...

Pani Topolo, jestem pod wrazeniem! Mam identyczne poglady, az milo sie czyta :)

Gość chyba
zaczynz sie w sercu a konczy na du....

Gość pomylka
zaczyna

staram się mysleć jak ona

Gość j j
o operacjach plastycznych?

nie tylko

a co do topolki to myślę że gdyby jej facet zainwestował w nią to by tak szybko nie odszedł a tak to jak "pies" mając kość która sie zestarzała ałapał inną . ale ten kij ma dwa końce bo co będzie jeśli facet zainwestuje a pani postanowi podzielić się wdziękami przed innym młodszym ogryzkiem?!! wtedy może się okazać żeś frajer i co wy na to ?

Gość topola
dużo o mnie rozprawiacie, więc krótko o sobie. Bardzo ciężko pracowałam i zbudowałam fabrykę podałam ją mojemu mężowi na tacy. On próbował mi w tym pomagać, ale nie jest jego dziedzina i nie wychodziło to najlepiej. Czuł się podle przez lata jako mąż swojej żony. Nie odszedł ode mnie bo jestem stara i brzydka, tylko dlatego, że się czuł przy mnie niedowartościowany. A to że odszedł do młodszej, brzydszej i głupszej dało mi dodatkowo kopa, ja nie z tych co to siedzą i płaczą . Nie byłam paskudą, a chciałam sobie tylko poprawić samopoczucie i wyglą polepszyć. Wiadomo, że z młodą nie mam co konkurować, ale co tam, jej chwała przeminie, a głupota zostanie. Ale prawdą jest, że chciałam byłemu dokopać, co się udało.Przyjemne z pożytecznym. (d.w. pracujemy razem) Ja jestem zadowolona nieustanne pozdrowienia dla zazdrosnych, zawistnych i obłudnych.

Gość niesforna bardzo
topola - przeczytałam Twoje posty i powiem Ci że chciałabym być w Twoim wieku podobna do Ciebie. A w naszym społeczenstwie pokutuje niestety mit, że kobieta koło 50-tki to już bezużyteczna, stara, brzydka pozostałość po kobiecie.... Jestes przykładem na to że wcale tak nie musi być, że mozna ciągle się rozwijać, podejmować wyzwania... i szaleć z facetami :-P 3maj tak dalej :-)