Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec nadwage pomózcie

co mam zrrobic

Polecane posty

Gość chce miec nadwage pomózcie

całe zycie słysze słowa ale ty chuda jestes przytyj!!wolała bym cierpiec na nadwage chciała bym nawet miec troszke brzuszek duza pupe!!!!Byc normalna czytac sobie o dietach tak jak wszystkie dziewczyny!!!POmózci9e mi co mam zrobic ??

Gość o ludzie
zwariowalas????????!!!!!!!! ludzie gadaja ze jestes za chuda to glupie jak za to bedziesz za gruba to bedą za plecami mowili jaka jestes gruba ludzie sami nie wiedzą czego chcą raz mowią ze za gruba raz za chuda nie słuchaj tego ja sie bardzo cieszylam jak bylam bardzo chuda a teraz jak przytylam jestem zalamana

Gość chudaaaaaaaaaaaaaa
no ja tez mam taki problem zre i zre i nic!!zazdroszcze tym co maja na czym siedziec!!i tez wolałabym miec lekka nadwage niz tak wygladac!!

Gość grubaaae
ej wy nie wiecie jak to jest byc grubym jak to nie wygodne miec faldy na brzuchu i jak siedzsz zgarbiona przez dluzszy czas to az ci sie odparza miedzy faldami jakie to okropne miec cellulitis i nie moc nosic wszystkich rzeczy na jakie masz ochote bo masz brzuch jak prosiak

Gość sory ale to wy nie wiecie co
to znaczy byc chudym!!Miec piersi jak u 13 latki chude rece nogii!!i ciagle słyszec za plecami"ta ania to chyba anorektyczka"Wy nie zrozumiecie nas a my was !!Zrozumielibysmy sie tylkko gdybysmy zamieniły sie rolami

Gość zeberka
jestm chuda i tez cale zycie slyszalam-ale ty jestes chuda, wkurwia mnie to bo grubemu nikt nie powie-ale ty jestes gruba/y, a chudemu to zawsze gadaja, czy to moja wina ze jeste szczupla, zawsze taka bylam i taka umre, na szczescie juz to zaakceptowalam.

Gość autorkaaaaaaaaaaaa
no własnie!!!ja niestety nie moge tego zaakceptowac!!dzis zamówiłam odrzywki dla kulturystów!!!!i kazieradke!!!!!Moze pomoze zobaczymy i własnie wsuwam paczka