Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalinkaaaaa

47kg i 165cm wzrostu to dobra waga?

Polecane posty

Gość no nie wiemmmmmmmm
dlaczego sie nie otwiera

hehe witam moja imienniczke:P ja mam 164cm wrozstu i waze cos kolo 50kg:) ale byl nawet moment ze wazylam 43😠

Gość Buśka
Moim zdaniem bardzo dobra waga! JA przy 156 waże 45 kg.Mi jest z tą waga najlepiej! Pozdrawiam!

Gość Buśka
hmmm,moralizatorski komentarze---> myslisz,że wszytskie osoby ważące 45 kg mają suchą skórę i wypadające włosy? no weź nie osłabiaj! My jesteśmy tak "zaprogramowane" nam nie brakuje pożywienia ani wit. czy subst min.,dostarczamy organizmowi wsyztskie składniki,jednocześnie utrzymując niską wagę!Zapewniam Cię że z nami wsyztsko ok! Zwróć też uwagę na nasz niski wzrost!!! no szkoda bardzo żebyśmy ważyły po 70 kg! przy naszym wzroście wyglądałybyśmy grubo ale osoba o wzroście 180 cm napewno nie!

Witam Ja waże 54 kg przy 164cm wzrostu . Dodam, że jestem 5 miesięcy po porodzie:) . Każdy ma jednak inną budowę, ale uważam, że 47 kg przy 165 cm to troszkę mało tak z 3 kilo by się jeszcze przydało. Sama planuję schudnąć do 52 bo myślę, że więcej nie ma sensu.

Gość za chuda
56 powinnas wazyc

Gość w sam raz
zostan taka

Gość DO Buśka
nie gniewaj się, ale Ty akurat nie powinnaś się wypowiadać, bo jesteś bardzo niska i pewnie nawet przy wadze 45kg nie jesteś jakoś specjalnie szczupła

Gość no właśnie buśka

Gość Axaa
Jeśli jest naturalna to dobra. Jeśli sam do tego doprowadziłaś, to troche mało. Generalnie waga poniżej 50 kg przy tym wzroście nie jest zbyt zdrowa.

Gość DO Axaa
Bardzo dobrze powiedziane - co innego naturalna waga, a co innego jeśli człowiek odchudził się do takowej

Gość Axaa
Tak mi sie wydaje - że każdy ma swoją optymalną wagę, i jeśli całe życie waży 60, to 47 może mu zaszkodzić.

Gość Buśka
Axaa dokłądnie! autorka topicu pewnie "zawsze" miała taką wagę. Do--->Do Buśka, a jednak się wypowiedziałam:P...bo poprostu czasami niektóe komentarze są niesprawiedliwe. I wcale się nie gniewam:) A ja przy swojej wadze jestem szczupła(tak gwoli ścisłości) i włąśnie z tym mi dobrze!bo gdybym przy swoim wzroście ważyła 48-50 kg to wtedy na pewno wyglądałabym conajmniej "okrągławo", pomimo,że waga 50kg wcale nie jest dużą wagą.I wtedy czułabym się grubo. Ale natura wie co robi,dlatego pewnie przy moim niskim wzroście obdarowałą mnie również optymalną wagą. Pozdraiwam wszystkie "małe" :)