Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniony miś

zapijam się na śmierć

Polecane posty

Gość osamotniony miś

już nie mogę, ale wlewam w siebie alkohol. około południa zaczyna mnie tak trząść że nie daję rady, muszę iść do sklepu...zachlam się na śmierć...nie mogłem zrozumieć kiedyś co to znaczy, teraz wiem...

Gość osamotniony miś
wiesz, mój kolega tak się wykończył, nie wiedziałem że tak szybko można, teraz moja kolej...wybaczcie ale żygam już na samą myśl o piciu, najgorsze jest pierwsze piwo rano, teraz już panuję nad sobą

Gość lolaokey
misiu ile masz lat?

Gość osamotniony miś
za dużo żeby żyć, za mało by umierać...zwłaszcza w taki sposób

Gość osamotniony miś
Odrzucam tą która naprawdę mnie kocha, a myślę o tej którą ja kocham...ale ona mnie nie. lepiej zdechnąć, jestem nic nie wart !!!

Gość lolaokey
ok, dawaj, mów, ile masz tych lat? moze coś się wyjaśni?;P

Gość takie jest życie...
zawsze chcemy wszystko, co nie jest praktycznie do zdobycia...

Gość osamotniony miś
nie ma sensu, nie ma sensu, a co ma sens...bo moje zapite życie już nie...słucham tylko ciągle Dark Island Oldiflda, którego razem tak kiedyś namiętnie słuchaliśmy i czuję jak umieram...atom po atomie

Gość lolaokey
o, znalazł sobie grupę bab..teraz powinnyśmy się rzucic jedna na drugą i bić się o niego misiu, cos tajemniczy jestes zapiszę na Ciebie majątek... chcesz?

Gość osamotniony miś
czy już spokojnie nie można się wyżalić lolaokey ? czy to źle że tak bardzo mi źle ? że nie daję rady? a sklep blisko, nawet całodobowy

Gość takie jest życie...
podziwiam Cię szczerze...piszesz bardzo składnie jak na pijanego...

Gość Misiu osamtniony
Schowaj Islands Oldfielda... puść Oldfielda ale Earth Moving. ;) Napisz ile juz pijesz - to znaczy czy to jest "ciąg", czy tylko weekondowe picie.Coś Ci wtedy PORADZĘ.🌼

Gość osamotniony miś
jakbym był trzeźwy to niewiele bym napisał, uwierz, albo nie...ja tylko się żalę, a może wołam o pomoc która i tak nie ma sensu

Gość takie jest życie...
w takim razie, co w życiu ma sens? z tego co wiem, jest to miłość...

Gość ile Ty masz lat misiu
że nie dajesz już rady?

Gość jakbys byl naprawde pijany
to bys tak dokladnie nie pisal...

Gość osamotniony miś
nie potrafię pisać z błędami, nawet jak jestem pijany...przynajmniej się staram, dlaczego to jest takie dziwne ? jestem tylko sobą

Gość osamotniony Misiu
Nie chcesz żebym Ci jakoś pomogła.:( Wyżal się w takim razie.Ale ostrzegam Cię😭.NIE CHLEJ.Na pewno jestem ze 2 razy starsza od Ciebie i przeszłam to piekło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo to jest PIEKŁO, o którym nawet nie masz pojęcia:( Uwierz mi.Wiem co to są sklepy całodobowe 'Na dole" - ZAWSZE KURWA OTWARTE -zawsze kupisz to przeklęte piwo, czy flaszkę.:( NIE WARTO.Wyżalaj sie ile wlezie, ale zapomnij o piciu.Wiem jak Ci źle- mi tez tak było!!! Ale ŹLE ZACZYNA BYĆ DOPIERO ZNACZNIE PÓŹNIEJ.Powodzenia.❤️

Gość Maries
MISIACZKU z jakiego powodu pijesz ?

Gość osamotniony miś
jest mi naprawdę źle, to za długo trwalo, zawsze myślałem że mam silny charakter i poradzę sobie ze wszystkim, ale z tym nie mogę

Uwierz, z wszystkie idzie wyjść.. mimo że mam mało lat musiałam przejść przez pewien bardzo bolesny miłosny okres.. ale wyszłam z niego.. chociaż było trudno bo bolało bardzo bardzo.. odrzucenie i obojętność są najgorsze.. ale i najlepsze przy leczeniu się.. heh.. Musisz uwierzyć w siebie, tak jak my wierzymy w Ciebie.. A nie jest najgorzej - to że tutaj przyszedłeś si wyżalić jest tego mocnym dowodem..

Gość takie jest życie...
popatrz tyle panienek pcha Ci się wręcz do łóżka...koszmar chyba nikt z Tobą tak naprawdę nie chce rozmawiać... a ja myślałam, że tylko mężczyźni myślą rozporkami... jeżeli chcesz zwyczajnie porozmawiać, to powiedz...mam nadziję, że nie szukasz pocieszycielki...

Gość osamotniony miś
kiedy nie piję, zaczyna mi brakować powietrza, płuca mi się dziwnie zaciskają, parę głębokich wdechów na chwilę przynosi ulgę, ale wystarczy jeden drink lub piwo i wszystko mija...i tak jest już pół roku...chcę z tym skończyć, naprawdę...i nie mam już łez, zupełnie suche oczy