Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonnnka

czy ktoras z was poci sie pod pachami

Polecane posty

Gość zonnnka

Mam straszny problem z poceniem sie pod pachami , od rana do wieczora ciagle jestem mokra i ciagle mam dosyc duze plamy na bluzkach lub koszulach i nie moge zdjac marynarki nawet gdy jest goraco .Uzywalam juz antidral i etaxil i nie na wiele to sie zdalo bo dalej sie poce .Najbardziej przeszkadza mi to w pracy bo jestem sekretarka mam caly czas kontakt z ludzmi i musze dobze wygladac . Czy ktoras z was ma taki problem??

Gość pora
tak i nie poradzilam sobie z tym jeszcze ale jest kuracja Vichy, ktora zamierzam wyprobowac

Gość zonnnka
Na czym polega ta kuracja

Gość o_l_g_a
kup sobie antidral kosztuje ok.13zł ale jest swietny, mi nie pomogły zadne inne kosmetyki nawet vichy

Gość zonnnka
o_l_g_a chyba nie doczytalas ze to juz wyprobowalam

Gość der
ja tez uzywalam antidral, jest ok tylko strasznie mnie skora piekla,

Gość der
sorry🌻 ja tez nie doczytalam:o

Gość o_l_g_a
upss rzeczywiście nie doczytałam, w takim razie nie wiem jak Ci pomóc:/

mialam kiedys ten problem probowalam wszystkiego a plamy wciaz byly nie wiem ile masz alt ale albo jestes w okresie dojzewania albo masz jakies stresy z ktorych nie zdajesz sobie sprawy, jesli wszystko z tego co nap cie nie dotyczy udaj sie do lekarza bo bydz moze to wina jakiegos problemu zdrowotnego, w moim wypadku bylo to wlasnie dojzewanie i stres

Gość dziwna dziewczyna
pocisz sie pod pachami??kurde!!nie no nienormalne ja sie nie poce pod pachami!idz do lekarza!_:_:_:_::))

może spróbujesz pić szałwię, 2 razy dziennie po pół szklanki. rób przerwy po każdym opakowaniu. a ile masz lat? można też wstrzyknąć botoks, podobno pomaga na ok. 6 mies.

Gość A moze
byś sprubowala rexsony tej nowej,prysznic chlodny po kapieli nawet barzdo chlodny.Pamietam ze jak dojrzewalam to mialam taki problem i wlasnie codzienny chlodny prysznic pomogl pluz rexsona i problem zniknal.Polecam sprubowac a nóż pomorze albo chociaz zalagodzi.

Gość DBEDB
Niemożliwe że nie pomógł Ci Antidral ? Na pewno go dobrze stosowałaś?? . Mi po bardzo wielu kosmetykach i próbach , dopiero po czasie Antidral naprawdę pomógł. Nie wierze że nie ???

Gość warnabi
Najprawdopodobniej jest to wynik stresu. Pomoże stałe picie szałwi przez dłuższy okres czasu jak ktoś wyżej już pisał. Możesz też stosować ziołowe preparaty uspokajające.

Gość ika100
antidral jest naprawde skuteczny, o wiele mocniejszy od zwyklych środków, kupuje sie w aptece, Jesli jest drazniacy można zastosowac podobny srodek z importu, to etiaxil. Stosowalam go kilka lat temu byl bardzo drogi, potem trafilam na antidral i dzialal podobnie a byl tani. Warto sprobowac.

Gość jak sie nie goli pach
to nic dziwnego, ze czlowiek sie tam strasznie poci:p

Gość zonnnka
bardzo smieszne mam 26 lat i to nie jest zwiazane z dojzewaniem , robilam szczegolowe badania i jest ok. Antidral stosuje na noc na umyta sucha skore rano zmywam i nic

Gość unikajcie golenia pach
juz dawno stwierdzono że uzywanie antyperspirantów na gołe pachy wywołuje raka , przeciez włosy są po to stworzone przez naturę, żeby chronic węzły chłonne tam umiejscowione. Ja latem strzygę na któtko a zima wcale, a co tam zdrowie wazniejsze - wystarczy pojść na onkologię, ile młodych ludzi..... ;(

Gość hmnnnnnn
to moze nie zmywaj antidrala rano, ja tak własnie nie zmywałam, musi pomóc

Gość hmnnnnnn
miało byc: ja właśnie nie zmywałam

\"juz dawno stwierdzono że uzywanie antyperspirantów na gołe pachy wywołuje raka\" - co za brednie! :/ wprost przeciwnie, do tej pory badania nie potwierdziły żadnego związku między tymi rzeczami!