Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nice...

pewna ciaza?odpiszcie blagam

Polecane posty

Gość nice...

kochalam sie z moim chlopakiem w najbardziej plodny dzien,no i pekla nam gumka i cala zawartos byla w srodku,jestem w ciazy?dodam ze po 2 dniach od tego momentu boli mnie podbrzusze...

Gość inezzz
zrob sobie test ciazowy,nikt ci tutaj nie odpowie na to pytanie

no ja padnę, zrób test, idź do gina - co ty myslisz że my to wiemy czy jesteś czy nie!!! Na logikę to tak - dni płodne, sperma w tobie- no ale może masz farta i sperma wyparowała za nim wpadła na jajeczko!!!

Gość nic sie nie martw
zrob test

Gość karenina1979
test co za bzdura za wcześnie ! jeżeli nie mineło jeszcze 72 godziny to możesz ratowac się Postinorem, jeżeli mineło a nie jestś gotowa na dzidzie to możesz założyć spirale też działa wczesnoporonnie ale musisz koniecznie porozmawiać z lekarzem

nie napisała kiedy to robiła, więc nie wiadomo czy zawcześnie na test czy nie, a spiralę z reguły zakłada się jak jest miesiączka, a jej wczesnoporonność polega na tym że jak już jest założona, to jest owulacja, tylko to że jest zapobiega zagnieżdżeniu jajeczka, a jak już dojdzie do zapłodnienia to utrudnia dalszy rozwój i dochodzi do wczesnego poronienia. Bzdurą to jest rada o założeniu spirali jak być może doszło do zapłodnienia. Żaden lekarz nie założy wtedy spirali. IDIOTYZM TOTALNY!!!!!! Ponadto są testy które wykryją ciąże wciągu 72 godzin od zapłodnienia, wtedy jest już wytważany hormon HCG.