Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja to ja to ja

Skonczylam z draniem!!!

Polecane posty

Gość To ja to ja to ja

W koncu z nim zakonczylam zwiazek.Bil mnie, wyzywal, ja mu ciagle wybaczalam i tak w kolko. Dochodzilo do tego, że kilka razy na dzien potrafil mnie wyzwać, wygonic z domu, o glupia rzecz, czy o papierosa, czy o to, ze sie gdzies o niego otarlam, rano wstalam, to juz mnie wyzywal i kazal wypierdalac,bo on chce sobie pospac. W koncu postawilam mu pewne ultimatum, ze ma sie dla mnie zmienic i wykonac dwa warunki, jeśli cokolwiek chce ratować. Zgodzil sie na to, a dzis rano oznajmil, ze jestem nienormalna i zebym wypierdalala. No to zrobilam to, ale juz na dobre. Nawet nie wie, ze juz mnie wiecej nie zobaczy. Wiem, ze dobrze zrobilam, ale ciekawi mnie, jakie bedzie teraz moje zycie :) Jest ktoś sam jeszcze? ;)

gratuluje! ze sie wyrwalas od drania, i zycze wytrwalosci by do Niego nie wracac...🌻

Gość aparatka21
ja też gratuluje na pewno znajdziesz sobie kogoś kto bedzie Cie szanował

Gość to ja to ja to ja
Amant, jesteś żałosny :o On pali, a ja pale na weekend, ale zawsze mam przy sobie papierosy, w razie awarii :) Dzieki wam dziewczyny za wsparcie. Musze nauczyć sie żyć sama :(

Gość Do tego idealnie pasuje piosen
ka Shagg'ego feat Sasha (chyba tak) - Ultimatum:)

Gość to ja to ja to ja
hehe :) Tak na marginesie, to piekna dziś pogoda :) Dostalam tej energii :D

Gość sliniaczek
a tak swoja droga, to zalozycielka topiku, ma bardzo ladne odzywki, jej oblubieniec tez, jezeli bedziesz szukac innego mena, szukaj pod budka z piwem, albo na dworcu - przy lawkach gdzie siedza lumpy. Innego raczej nie masz szans znalezc.Widac dziewcze - oczytane, ineligentne i w koncu sie uwolnilo od tyrana. Powodzenia na nowej wolnosci - drodze.