Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowaaaaaaa

robilaś test ciążowy prosze wejdź!!!!!

Polecane posty

Gość pechowaaaaaaa

czesc!!! to jest moj 26 dzień cyklu przeciętnie okres mam co 27.Planujemy z meżem dzidziusia. Mam podwyższona temperaturke do 37,1 nabrzmiałe piersi. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny!!! czy którejś z was test nie wykrył ciąży?? czy mozliwe jst wykrycie przed oczekiwanym terminem miesiączki tak jak u mnie 2 dni???

Gość pechowaaaaaaa
uppppp

Gość aqa5
Hej! Dlaczego nie kupiłąs przynajmniej 3 testów róznych firm?Nie należy wierzyc tylko jednemu, wprawdzie słyszałam o przypadkach , ze test nie wylazał ciąży ale....Pedź dziewczyno do apteki i kup jeszcze dwa... powodzenia

Gość pechowaaaaaaa
dziekuje!!!! pobiegne jutro i kupie wszystkie jakie beda!!! ;-)

Gość inezzz
przed kazda miesiaczka mam nabrzmiale piersi i podwyzszona temperaturke:) moze test nie oszukuje....

Gość pechowaaaaaaa
ja mam nabrzmiałe piersi ale nigdy temperaturki :-(

pechowa - poczekaj na miesiączkę i jeśli jej nie będzie to odczekaj kilka dni i dopiero zrób test.Ja polecam PRE-TEST

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Też myślę, że powinnaś poczekać. Na estach pisze że wykrywają 6 dniową ciążę, ale mój ginekolog mówi, że to tylko chwyt reklamowy. Test najlepiej robić w dniu spodziewanej @ albo po terminie @. Najlepiej to zrobic parę dni po terminie@. No i testy faktycznie oszukują :) Mi się przynajmniej tak zdarzyło. 2 testy oszukały a trzeci (quic view) wykrył ciążę.

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
A no i jezcze te 2 testy robiłam pierwszy 3 dni po terminie @ a drugi za 3 dni. Ten który mi wykrył ciążę robiłam jakieś 2 tyg. później :) POwodzenia

Gość pechowaaaaaa
up.....dziekuje dam znac :-D

Gość egngjkrengrkjgnrjkngbfh
hdfhfdh

Witajcie! Ja w piątek miałam dostać@ przy 28-dniowych cyklach i zrobiłam test, serce mi podpowiedziało że powinnam zrobić go rano w dniu spodziewanej miesiączki. Kupiłam test Amil i wyszedł pozytywnie, później po południu tego samego dnia postanowiłam zrobić test innej firmy i zobaczyć czy również potwierdzi ciążę, i kupiłam Pre-test i również wykazał że jestem w ciąży, teraz czekam na wizytę u lekarza idę 17 marca w piątek będzie to już 7 tydzień ciąży licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Powodzenia

Gość pechowaaaaaa
no i okres :-( spróbujemy w kolejnym cyklu

Pisałam o tym na ciążowym forum, ale skopiuję tutaj bo może komuś się przyda. Parę rad od ginka odnośnie testowania i zachodzenia w ciążę: - dzień przed wykonaniem testu od popołudnia należy mało pić, bo hormon ciążowy który test wykrywa zbytnio się rozcieńcza i może być nieprawdziwy wynik - test wykonujemy rano, nawet jeśli producent pisze że wszystko jedno - testujemy tzw. moczem środkowym, nie podmywamy się zbyt głęboko - na parę dni przed spodziewanymi dniami płodnymi zaprzestać współżycia i przypuścić zmasowany atak dopiero w te dni, ponieważ przy częstych stosunkach organizm mężczyzny nie nadąża wytwarzać plemników i nasi panowie mogą mieć \"ślepe naboje\" :) Pozdrawiam