Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśna

Czy to moze byc poronienie????????

Polecane posty

Gość Leśna

Czesc dzeiwczyny. Planowalismy ciaze po mniej wiecej tygodniu zrobilam test ciazowy wyszedl pozytywy!!! Ale dzis rano zauwazylam plamienie. Prawidlowo okres powinnam dostac 14 lub 15 marca jesli bym nie byla w ciazy no czyli na okres za wczesnie czy to moze oznaczac poronienie.... blagam podzielcie sie swoja wiedza Pozdrawiam

nie musi to oznaczać poronienia, najlepiej pójdz do gina

Gość co znowu
a to też twoje bo jeśli tak to się zastanów co piszesz a jeśli już to pisz to pood różnymi nickami bo to już jest kretyznim Leśna Witam. Mam pytanie... Moj ostatni cykl trwal 29 dni. Srednio mam 28-29 dni. Kcohalam sie z chłopakiem w nocy z 24 na 25 oraz 27.02 bez zabezpieczenia i konczyl we mnie. Nie bardzo wiem jak sie oblicza dni plodbe i nieplodne oraz nie wiem kiedy wystepuje owulacja. W kazdym badz razie okres dostalam 14.02. Prosze o Wasza pomoc z góry dziekuje

Gość Leśna
Przepraszam Cie bardzo ale to co Ty piszesz to to jest dopiero kretynstwo. Szczerze mówiąc nie obchodza mnie inne posty cy tematy jak Wy to tam nazywacie to co mi tu przytoczyłaś to z cała pewnością nie jest moj list do Was. Zresztą przyznam że nie bardzo mnie obchodzi to co myślisz akurat Ty. Jeśli będe chciała zapyatć o coś jeszcze to to zrobie i nikta napewno nie Ty nie bedzie mi mówił czy to kretyństwo czy nie. Nie musisz tego czytać ani się wypowiadać proste prawda? Życzę miłego dnia.

Gość Leśna
A tak na marginesie jestem meżatką od 4 lat i nie posiadam chłopaka jak napisala "Leśna" a co do tych miesiaczek to daty ma mniej więcej takie jak ja z tym ze moje cykle sa 34 dniowe regularne.