Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzielna

dr Anita Olejek

Polecane posty

Gość Dzielna

Czy ktoś zna tę panią ginekolog? Któraś z Was leczyła się u niej? Ile kosztuje wizyta? Chciałabym wreszcie, by zbadał mnie ktoś kompetentny. Od roku mam problemy z upławami...

Gość selenitka
MAM OGROMNA PROSBE.JESLI KTOS MOGLBY MI POMOC I WIE JAKI JEST NR KOMORKOWY DO PANI OLEJEK TO PROSZE O KONTAKT,TO JEST MOJ NR KOMORKI:667087761.MOJA MAMA JEST W STANIE CIEZKIM PO OPERACJACH I NIE WIEM CO MAM JUZ ZROBIC BY JEJ POMOC. JEJ STAN JEST CORAZ GORSZY.MIALA JUZ DRUGA OPERACJE I BOJE SIE CZY ZASTOSOWANE TERAZ LECZENIE PRZYNIESIE SKUTEK, PONIEWAZ JEJ STAN PO 1. OPERACJI BYL LEPSZY NIZ OBECNIE PO 2. KTORA BYLA WYNIKIEM TEGO ZE PO 1. OPERACJI ZACZELY SIE PROBLEMY Z JELITAMI SPOWODOWANE BAKTERIA KTORA BYL ZAINFEKOWANY ODDZIAL. BOJE SIE ZE LEKARZE KTORZY OBECNIE SIE ZAJMUJA MOJA MAMA MOGA SOBIE NIE PORADZIC. MOWIA ZE KONSULTUJA SIE Z PANIA OLEJEK ALE JA JUZ IM NIE WIERZE TYM BARDZIEJ ZE SLYSZE TAK WIELE SKARAJNYCH OPINI ORAZ BYLAM SWIADKIEM JAK SIE MIEDZY SOBA KLOCA JAKBY NIE BYLI PEWNI CO ROBIA. NIE WIEM CO ROBIC , ALE STAN JEST CORAZ GORSZY, A 3 OPERACJA MOZE SIE SKONCZYC TRAGICZNIE.NIE WIEM CZY FAKTYCZNIE KONSULTUJA SIE Z PANIA OLEJEK - OD KTOREJ MAMA MA SKIEROWANIE-I BOJE SIE CZY WSZYTKIE ICH DECYZJE SA TRAFIONE SKORO STAN JEST CORAZ GORSZY. PANI OLEJEK MOWILA ZEBY SIE Z NIA KONTAKTOWAC , ALE OBECNIE JEST NA URLOPIE BO JEST MAJOWKA A JA NIE MAM DO NIEJ KOMORKI. BOJE SIE BARDZO O MAME, WIEC BLAGAM JESLI KTOS BEDZIE MOGL MI POMOC TO ZEBY TO ZROBIL. PODALAM SWOJ NR TELEFONU,OCZYWISCIE NIE POWIEM OD KOGO MAM NR. CHODZI MI TYLKO O ZDROWIE MAMY.

Gość selenitka
Proszę nie pisać na ten nr tel. komórkowego, bo nie uzyskałam nr prywatnego do Anity Olejek (piszę w związku z prośbą, którą kierowałam wtedy do ludzi, bo często do mnie ludzie dzwonią i pytają czy dostałam ten nr tel. komórkowego - nie wiem czy tam nadal funduje się ludziom taki koszmar, że muszą prosić o pomoc ale ja nie pomogę w inny sposób jak tylko napiszę w skrócie jakie piekło tam nam zafundowano żeby ludzie mieli świadomość co może ich tam czekać i żeby nie musieli przechodzić tego co my). A więc w skrócie..Nie polecam leczenia się u pani Anity Olejek ani w ogóle kliniki w Bytomiu - moja rodzina i ja mieliśmy styczność z oddziałem ginekologii (tam gdzie leczy się osoby chore na nowotwory) i chirurgii ogólnej. Moja mama idąc na wycięcie raka jajnika skończyła z zapaleniem otrzewnej. Na szczęście trafiła na kompetentnych i wspaniałych lekarzy na OIOMIE w Katowicach Ochojcu, którzy uratowali mojej mamie życie. Odradzam wszystkim leczenia się w klinice w Bytomiu i leczenia się u pani Anity Olejek. Sprawą mojej mamy zajęła się prokuratura. Jeśli chodzi o mnie i moją rodzinę to naprawdę odradzamy leczenia się u tej pani i ogólnie w klinice w Bytomiu na oddziałach, o których wspomniałam wcześniej - o innych się nie wypowiem, ponieważ nie miałam z nimi styczności.