Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość softline

Farmaceuci ?

Polecane posty

Gość softline

byłam dziś w aptece- poprosiłam o coś na nadkwaśność, niekoniecznie drogiego i reklamowanego, oczywiście zaproponowano mi ranigast.Nie wierzę w to, że nie ma innych srodków tego typu... Na moje : a może coś innego?- pani powiedziała: ale to jest najlepsze... W związku z tym moje pytanie- czy znacie jakieś leki do kupienia w aptece-pod nazwą handlową-ale tańsze niż reklamowane odpowiedniki? Np na zgagę, przeziębieniowe, przeciwbólowe itp. Będę bardzo wdzięczna.

Gość basiaaaaaaaaaa
moze sprobuj odwiedzic inna apteke

Gość softline
W mojej wiosce są dwie apteki, jedna lepsza od drugiej... Niestety jestem na nią skazana...

Gość na zgagę polecam
wodę mineralną ZUBER w takich 5 litrowych kartonach kosztuje ok. 14 zł wystarczy na bardzo długo, w razie zgagi pijesz pół szklanki i czujesz natychmiastową ulgę. Kupisz w dużych marketach, sklepach zielarskich albo w aptece

Ale ranigast jest najlepszy. Nie tylko moim zdaniem i nie tylko na zgagę. Wszystkie te manti, rennie i inne to szajs. Jak chcesz tanio, spróbuj łyzkę sody oczyszczonej rozpuścić w szklance letniej wody. Powinno pomóc. Ale jak masz często zgagę, to odpada, bo też niezdrowo ciągle to popijać.

Gość basiaaaaaaaaaa
żelazo i lepsz dieta

Gość ANEMII
to znowu z tymi błędami w stopce...jeszcze tego nie poprawiłaś?strasznie to wygląda, naprawde.....

Gość ANEMII
no, sprawdziłam w stopce, i chyba juz poprawiłaś:) Bardzo dobrze...gratuluje, nie chcialam być chamska, ale naprawde, tak wygląda o niebo lepiej:)