Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca siebie

gdzie do PSYCHIATRYwawa...............?

Polecane posty

Gość szukajaca siebie

potrzebuje pomocy psychiatry... dlatego mam do ludzi dobrej woli wielka prosbe... prosze napiszcie mi gdzie najlepiej isc państwowo? (niestety nie mam pieniedzy na psychiatre prywatnego...:( ) slyszalam wiele dobrego o lekarzach z sobieskiego 112 (ale oni niechetnie przyjmuja...pewnie maja spore kolejki...) wiec moze znacie jakies inne dobre sprawdzone adresy? bede wdzieczna za pomoc...

Gość upuppuuuuuuuuuupppppp
.....:)

Gość uuuuuupppppppppppppppppppppp

Gość psychiatra...
Bardzo dobry psychiatra - dr Mic przyjmuje w Warszawie w przychodni na Rembielińskiej (Bródno). Jest też drugi - ale nie pamiętam jak się nazywa - też bardzo dobry. Polecam!

Gość szukajaca siebie
bardzo dziekuje:) mam tam bardzo dobry dojazd jednak to dosyc daleko;) ale skoro jest polecany to postaram sie umowic na wizyte.. ja mam rejonowo przychodnie na Gruzińskiej ale slyszalam same niedobre rzeczy o lekarzach z tej przychodni. wiadomo warto przekonac sie samemu ale w koncu takie zle opinie zniechecaja... pozdrawiam serdecznie.. moze ktos jeszcze zna kogos poleconego?

Gość Axaa
Z tego co wiem, to nie jest tak znowu trudno dostać sie na Sobieskiego. Chyba ze bardzo Ci się spieszy.

Gość szukajaca siebie
no moze tez na jagiellonska sprobuje..:) a na sobieskiego dzwonilam...pani mnie zbyla. spytala sie gdzie mieszkam i odeslala do innej przychodzni..wiem ze moge sie upierac i sie zapisac ale zrobilo mi sie tak nieprzyjemnie...tak sie wlasnie pozbywaja ludzi:O

Gość szukajaca siebie
chujnia a chodzisz do psychiatry/psychologa na jagiellonskiej? polecasz kogos konkretnego?

Gość Axaa
No, to przykre... pewnie rzeczywiście mają masę pacjentów. A jeśli ktoś dramatycznie potrzebuje pomocy...? I nie ma sil by o nią walczyć...?

Gość szukajaca siebie
dzieki chujnia:) no to przykre...ja mam problemy od paru lat, dopiero teraz zdalam sobie sprawe ile czasu juz zmarnowalam..dlugo tez zajelo mi aby zdecydowac sie zadzwonic..no i dzwonie dosyc podekscytowana...a tu cie odsylaja gdzie indziej...:/ ale tym razem sie nie poddam i na pewno kogos poszukam... ale mozliwe ze kogos innego mogloby zniechecic..no coz..

Gość upppppppppuuuuuuuuupppppppp

Gość upupupupupupupupupuupupupup