Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Będe Samotną Mamą

Będe Samoną Mamą

Polecane posty

Gość Będe Samotną Mamą

czesc wam dziewczyny !! zakładam ten temat abyscie mogli podzielic sie ze mnaswoimi odczuciami swoimi lekami radosciami, ja chyba ostatnio potrzebuje rozmów z takimi osobami, bo jestem w połowie 7 miecha i ciezko mi jakos. Bede samotna mamą, byłam z moim facetem ale od 1 stycznia niejestem, poprostu przejrzałam na oczy, mówił ze pomoze mówił ze bedzie sie starac, ale duzomówic kazdy potrafi, taktował mnie jak smiecia jak jasa zabawke, szkoda ze tak późno sie odsknełam, w tej chwili czekam na wezwanie do sadu bo załozyłam sprawe, sam niepotrafił podjac sie odpowiedzialnosci wiec mu pomogłam :) mieszkam z rodzicami niepracuje zmieniałam szkołe na zaoczna, z wielu zeczy zrezygnowałam, z wielu marzen dla malenstwa dodam ze mam 18 lat a ten mój miał 25. Myslałam ze moje zycie bedzie wygladac inaczej ale cóz, ciesze sie teraz ze bede miec dziecko, tylko troche mi sibie zal ze az tyle na mnie spadło ! i ze musze sama sobie radzic wówczas gdy on lezy dogóry brzuchem popijajac piwo, ale cóz takie zycie ! wiem ze dam rade kocham moje malenstwo i czekam na nie !! opowiedzcie mi cos o sobie podzielcie sie swoimi przezyciami, niemasm znajomych niewychodze z domu wcale, jedynym moim kontaktem z ludzmi jest komp, dlatego z checia poczytam wasze przemyslenia i wasze sytuacje ! pozdrawiam :)

Gość bede samotna mama
tak a zuwaz ze w tym temacie chodzi o co innego i w tamtym tez !! kurde dziewczyno czytajj ze zrozumieniem !! a potem pisz swoje komentarze bo zasmiecasz tylko i robisz ze mnie idiotke, p.s. niechciałam nikogo uracic ale jeden temat niema nic wspólnego z drugim !!

Bardzo Ci wspolczuje i mimo ze nie jestem w takiej sytuacji to chcialam Ci powiedziec iz jestes bardzo dzielna dziewczyna :) :) 🌼 Masz 18 lat i mimo wszystko zdecydowalas sie na urodzenie dziecka i rezygnacje z wlasnych marzen,szkoda tylko ze mezczyzni sa tacy nieodpowiedzialni pomimo swojego wieku...a Twoj facet jest typowym przykladem dziecinady,Ty pomimo swojego wieku odwazylas sie na ten krok a on jednak nie :( czytalam Twj wcezsniejszy topik...nie martw sie bedzie dobrze,dziecko Ci wszystko wynagrodzi ... 😘 A kolezanki nie musz od razu atakowac...nie macie ochoty odpisywac to poprostu tego nie robcie..moze ktos naprawde niema z kim pogadac i tylko komp jest jedynym zrodelm rozrywki,troszke wiecej zrozumienia...

ja moze nie o sobie Ci napisze ale o kolezance, ktora majac 24 lata usunela ciaze. Przez 6 miesiecy po tym fakcie leczyla sie psychiatrycznie, dzis ma lat 29, bez faceta, rozgoryczona, samotna. aborcji poddala sie, bo chciala jeszcze \"pozyc\" sobie. Nie moze do dzis patrzec na male dzieci. WIEM, ze gdyby urodzila to malenstwo, dzisiaj mialaby dla kogo zyc, ktos kochalby ja i podziwial- cudowny maly czlowiek, coreczka badz synek. Druga moja kolezanka urodzila dziecko w wieku 16 lat. spotkalam ja z cora niedwno. wygladaly prawie jak siostry, a na pewno przyjaciolki od serca. podolasz roli mamy, zobaczysz.

Nie wiem co to znaczy być sama w tych zarówno trudnych jak i radosnych oraz nowych momentach jakim jest ciąża ,poród itd .Życze Tobie dużo siły,bądź dzielna.Dobrze ze masz rodziców na których możesz liczyc. Ja kiedy zaszłam w ciąze(była ona planowana) to studiowałam 2 kierunki i mi się udało więc i Tobie się uda :)

Gość Bede samotna mama
do hjdshjfsjhhsgg ty bys pewnie usuneła i problem z głowy bo po co robis sobie trudnosci w zyciu prawda !! jak czytam takie fora i widze ze laska ma ciezko a inne jeszcze po niej jada to az mi przykro, bo nikt niepomysli ze mogła zabic to dziecko i nikt by nic niewiedział, nikt niepomysli ze słusznie zrobiła ze nieusuneła ! skoro poszła do łózka a teraz chce urodzic co moim zdaniem swiadczy o dojrzałosci i odpowiedzialnosci, dlatego ze potrafi poniesc odpowiedzialnosc za swoje czyny !! i prosze cie jesli chcesz mi mówic co mam robic i z kim sie prowadzac to sie nieudzielaj w tym temacie !! a jesli dalej chcesz mie obrazac mówic jaka to niejestem skoro "prowadzam" sie ze starszym facetem itd. to znacznij prac swoje brudy bo cos czuje ze masz ich duzo skoro wytykasz je innym, chcesz przez to urosnac w piórka, a rosnij se, ale najpierw zadbaj o siebie bo u kogos widzisz drzazge a w swoim oku niewidzisz kłody. i wydaje mi sie ze to ty wciaz próbujesz na siebie zwrócic uwage !! a jesli nieposkutkuje to moze ty, idz na spacer !! papa:)

Gość foxylady
Głowa do góry ! Mam kumpele, która urodziła zaraz po maturze, a potem jeszcze skończyła studia, ma świetną pracę i cudowne dziecko. Pozdro dla brzusia !

Gość abecadooo
ap ap ap

Gość rozumiem
powodzenia

Gość bede samotna mama
ciesze sie ze urosłas !! obrosłas w piórka co mnie to ze straciłas dziewictwo w ieku 23 lat, widocznie nikt cie niechciał !! nieporównuj mnie do jakiejs ulicznicy bo nia niejestem !!!!! i to mnie obraz moze ty jestes ???? niezycze sobie abys cokolwiek komentowała bo nieznasz a osadzasz !!!!!! a je sie tylko broniłam i daj spokój bo zachowujesz ise jak płytka bądynka, i niemów mi ze mało wie o zyciu, bo jakbys chciała wiedziec przezyłam duzo strasznych zeczy !!! ty byc nawet połowy nieprzeyła tego co ja takz eniegadaj mi kto wie wiecej !! dowidzenia nie wypowiadaj sie na tym temacie niezycze sobie !! bo dałam inny temat niz to co ty robisz, chces zpoobrazac znajdz se kogos godnego tobie, moze na rogu ilicy znajdziesz !! niemasz swojego zycia, niemasz co robic tylko innych obrazac !! zajmij sie soba!!!!!!!!! wes sie powies

no własnie chyba inny jest temat a tu tu tylko zasmiecasz !! naprawde niemasz co do roboty, zajmij sie soba swoim facetem który jako jedyny chciał cie rozdziewiczyc !! gadasz tak bo widocznie jestes zazdrosna ze ona bedize miec dzieko a ty nie mozesz !! co cie to kiedy zaczęła seks to jest kazdego indywidualna sprawa, mysle ze to ze nie usuneła było bardzo słuszne bo ty bys tak zrobiła !! zabiła byc bo tylko tyle potrafisz po tym jak piszesz mozna stwierdzic ze tak naprawe gówno wiesz o zyciu !! jestes rozpieszczorny i rozwydrzonym dzieckiem które wszystko miało na skinienie palca a gdy czytasz takie chostoreie jak jej to sie smiejesz !! oj zeby ciebie niespotkało niedługo cierpienie bo wtedy zobaczysz jak to jest sie z tego smiac i naprawde lepiej sie niewypowiadaj bo takich jak ty nikt tu niechce

Gość izkaaaaa
zgadzam sie z toba 8 czerwca Anka to jakas kompletna idiotka, co cie obchodzi kiedy ona zaczyna seks !! ciebie tez tak kazdy traktuje z góry, nikt ci niepomaga wiec tez robis krzywde innym wez laska idz po psychologa albo nie do psychiatry bo z toba cos nie tak ! nie twój interes gdzie ojciec dziecka, moze ona niechce o tym pisac ! brak mi słów na takie lalitki jak ty i szczeze wydaje mi sie ze jestes jakas dupydajka ! a twoje wypowiedzi mówi same za siebie ! nic soba nieprezentujesz dziewczyno !! niewypowiadaj sie na jej temacie bo ja zgłosze to do admina wkurzaja mnie takie pustaki jak ty

to co piszesz ile ktos przezył w zyciu skoro niewiesz, znam ta dziewczyne i wiem ze duzo cierpiała, a ciaza niebyła jej wina wogóle, zreszta co bede ci opowiadac bedziesz sie smiac ! naprawde z twoich wypowiedzi wynika ze jestes dzieckiem, sory ale tak to odbieram, czy jak tymasz problemy nieprosisz o pomoc niepotrzebijesz wsparcia ? kazdy potrzebuje kazdy jest tylko człowiekiem !! jak mozesz tak pisac o innyc niema w tobie nic z człowieka nic cie nierusza, niejest ci ani troche przykro ze tej dziewczynie tak sie ułoazyło, niewyobrazssz sobie jak ona ma ciezko !!!!!!!! tylko wyzywasz i osadzasz, jeszcze bardziej dołujesz !! nie po to ona zrobiła ten temat i naprawde prosze cie jesli masz zamiar dalej ja upokazac niepisz juz ic wiecej !!

ooooooooo usuneli jej wypowiedzi !!! super !! dziekuje z góru tam komus !! laska działała na nerwy !! pozdro !! :)

ja też sama wychowuję swojego synka więc głowa do góry dasz radę jesteś dzielną kobietą :-)

Trzymaj sie dzielnie dziewczyno bo zaslugujesz na slowa uznania,a takimi osobami jak kolezanka ktorej posty usunieto nie nalezy sie przejmowac,na tym kafe to wiekszosc zgryzliwych i zlosliwych kobiet ktore tylko patrza dopiec drugiej osobie :o A tak na marginesie to tez mam kolezanke,przyjaciolke :) ktora zaszla w ciaze pol roku przed swoja 18-tka :) Fakt faktem wyszla za maz i urodzila cudowna coreczke.wczale nie rezygnowala z normalnej nauki ale bylo jej bardzo ciezko,jej mama bawila coreczke a ona zakuwala do matury...teraz juz konczy studia,ma suoer prace i piekna coreczke tylko z tym mezem sie troszke poplatalo bo chyba jednak za wczesnie,i ja jestem zdania ze moze nawet lepiej powstrzymac sie od slubu w tym wieku bo nie wiadomo co bedzie dalej,mezczyzni sa czesto niedojrzali...lepiej ze odejdzie od razu i nie pozostawia zadnych zludzen niz po kilku latach meczac siebie i jeszcze rodzine Glowa do gory,bedzie dobrze :) 🌼

Gość Bede Samotna Mamą
dziekuje za wszystkie wypowiedzi i ciepłe słowa ! NAPRAWDE dzieki dziewczyny ! czasem taka zwykła opinia moze naprawde mocno podtrzymac na duchu ! dzieki :)

Gość do góryyyy

Gość Bede Samotna Mamą
na tej strobnie co podałas to wymieszaja cie z błotem a nie pomoga, zajefajne teksty, kurde az sie popłakałam jak to czytałam, wiem ze na takie cos sie niezwraca uwagi, ale bez przesady co ludzie wypisuja zeby obrazic i skrzywdzic człowieka :(:(:(:(:(

Gość HGFGHFHGF
NO NARESZCIE CIE ZNALAZLAM! SZUKALAM TEGO TEMATU I NIE MOGLAM ZNALEZC. PAMIETASZ MNIE?

Gość HGFGHFHGF
Wiesz ze nie ma MOderii i nikt mnie nie wykasuje? hihi

Gość do bede samotna matka
co ludzie wypisuja zeby obrazic i skrzywdzic człowieka.............tu moga swoje zale, niepowodzenia i pretensje "wypluc" na innych.Kazda kobieta jak chce poradzi sobie w takiej sytuacji a ty juz napewno,sadze tak po twojej wypowiedzi.Powodzenia ;)