Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtet

biust

Polecane posty

Gość żałosne.....
trzeba miec nierówno pod skorupą, żeby założyć taką stronę i jeszcze bardziej nierówno, żeby na nią zagladac wierzyć w te bzdury i polecac ją innym. Co za głupota...

Gość a to dobre.....
więc biust rośnie m.in. od rumianku i innych ziłóek, ciekawe, ciekawe. Aha i jeszcze autosugestia i medytacja - to z pewnością podziała, nikt nie zauważy zmiany oprócz zainteresowanej, nie ma to jak wiara w siebie i wmawianie sobie, że powiekszyło ci się to i owo, to nic, że oprócz ciebie nikt tego nie widzi, najażniejsza jest samoocena no i jeszcze masaż. Śmiechy warte.

Gość he he he he he he he he
Ktos się daje na to nabierac? Wydaje wam się, że ziólka są zupełnie bezpieczne i mozna je mieszać ze sobą i uzywac w kazdych ilościach bez szkody dla zdrowia? Pomyslał ktos o działaniach ubocznych?Jak mozna byc tak naiwnym ( z mmiseczki AA do miseczki D dzięki ziólkom i masazom) Ludzie litosci. juz same avatary forumowiczek swiadczą o ich poziomie. na prwadę gratulacje. Próbujcie dalej....

Gość bblehehe...

Gość a mpim zdaniem
to smutne i tragiczne.Dziewczyny niemogace poradzic sobie z kompleksem małego biustu poprostu chca wiezyc w takie bzdury bo to daje im nadzieje dlatego sie łudzą

Gość Bellucci
Po pierwsze małe piersi są piekne i rozkoszne, po drugie dłużej są jędrne i stojące, co z tego że ma się duuży biust, on ładnie wyglada w staniku, ale bez... nie koniecznie. Chyba że u nastolatki.Duże piersi są ciężkie przez co nie są jędrne. Ja nie wiem po co wy dziewczyny chcecie ne siłe mieć większe piersi, przecież one naprawdę nie są fajne. Kobieta powinna być delikatna i filigranowa. Oczywiście są gusta i guściki. Ja bardzo lubię swoje piersi, pomimo że urodziłam dziecko, które ma w tej chwili 6 lat, mam naprawdę sliczny biuscik, przedewszystkim nie obwisły a to najwżniejsze, wystarczy prysznic naprzemienny i piersi są piękne Młode dziewczyny tego nie rozumieją, bedziecie strasze to docenicie swoje nie duże piersi :-)

Gość A-ha
Bellucci ---> masz rację, chociaż uważam, że ogólnie wygląd to rzecz gustu i jesli jest ktoś z nie jest z niego zadowolony i ma z tego powodu kompleksy to powonien coś z tym zrobić. Tylko trzeba robić to mądrze, a nie tak, żeby jeszcze sobie zazkodzić!!!! Niestety tak to już jest, że jedynym sposobem powiększenia bisutu jest SLALPEL. Silikon na pewno jest mniej szkodliwy niz łykanie i mieszanie mikstur z działanimi ubocznymi. Owszem zabieg jest drogi, ale jeśli ktoś niestety nie moze sobie na niego pozwolić, to nie powinien też karmic się złudzeniami i dodtkowo szkodzić sobie na zdrowiu!!!

Gość A-ha
chodzi oczywiście o SKALPEL, a nie slalpel :D

Gość dobra dobra1
ja tez uwazam ze małe jest piekne ale jak np ktos ma takie biust ze nawet A to nie jest?to co tez takie piekne!!???A kazda dziewczyna co mysli o powiekszeniu odrazu kojarzona jest z Dodą!słuchajcie ja np nie mam ochoty mieć biustu C czy D!ja chce miec chociarz pełne A

Gość bellucci
A ile masz lat --->dobra dobra ?

Gość a-ha
W porządku dobra, dobra... ja to rozumiem, ale pomóc może ci jedynie OPERACJA. Mnie nie chodzi o krytykowanie tego, ze ktoś chce zmienic swój wygląd, czy powiększyć biust, wszystko jest dla ludzi. chodzi o to, żeby sobie nie zaszkodzić, a to co pisza na ten temat, to bzdury nie wiadomo skąd. BIUST MOŻNA POWIĘKSZYĆ JEDYNIE OPERACYJNIE i tylko o to przynajmniej mnie chodzi, a nie o ogólną krytykę powiekszania biustu.

Co do mojej firurki nie moge powiedziec zeby biust byl zadawalajacy, pryznajmniej jak mąż oglada sie na ulicy za okraglumi pelnymi biuscikami.... Ale tez nie poddam sie z tego wzgledu chirurgi plastycznej... Wyczytalam ostatnio na stronce www.beautybuilders.pl ze pojawil sie na rynku preparat, ktory moze powiekszyc piersi o jeden rozmiar, tabletki podobno sa z naturalnych składników.... Chciałabym sie dowiedzieć, czy komus coś na ten temat bliżej wiadomo??????? Pozdrawiam!

Gość niestety......................
nie ma INNEJ możliwości powiekszenia buistu jak OPERACJA!!! :-( nie wierzcie w żadne cudowne "naturalne" preparaty!!!!

Gość czy ktos mi powie
ile przecietnie kosztuje powiekszenie biustu bo kazda klinika ma inne ceny w jednej 5tysiecy w drugiej 10tysiecy to jak to jesy?