Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vonbasia

przykry problem

Polecane posty

Gość vonbasia

Nawet nie wiem jak zacząć, ale w sumie napiszę wprost o co mi chodzi. Skóra na mojej cipce ma dziwny, taki brązowo- szaro- różowy odcień. Zawsze dbałam o higienę osobistą więc nie mam pojęcia dlaczego wyglądam tam jakbym była brudna. Jezeli spotkałyście się z czymś takim, to proszę doradzcie mi jak sie pozbyć tego problemu. Mam nadzieję, ze potraktujecie mój problem poważnie i nie zmieszacie mnie z błotem na samym wstępie.

Gość tiiaaa
a ja mam jakis biały nalot w tych róznych zakątkach... ale to nie jest zadna choroba bo yłam z tym u lekarza...nie wiem co w twoim przypadkumoze byc....zawszemozna isc doginekologa isie poradzic... ot co

Gość Miareczka22
A wygląda tak od pewnego czasu czy zawsze tak wygladała? Czasem tak muszelka wygląda, to normalne.

Gość vonbasia
smiem twierdzić- mycie zalicza się raczej do dbania o higienę, nie uważasz? Miareczka - wygląda tak odkąd pamiętam, ale coraz bardziej mi to przeszkadza, chcialabym wkrótce rozpocząć wspołżycie, a z tym problelem nie widzę tego różowo.

Gość ja to widze
brązowo- szaro- różowo

Gość kurcze pieczone zagrypione
Ale masz problem! Toż to normalna pigmentacja skóry w tym miejscu.

Gość Miareczka22
To zupełnie normalne:) Niektóre dziewczyny mają ciemniejsze a inne jaśniejsze. Te różowiutkie w gazetach to pomoc Photoshopa;) Twojemu mężczyźnie na pewno nie będzie to przeszkadzać:)

Gość ona0--
---> tiiaaa ja mam tak samo jak ty, tez bylam u lekarza i powiedzial ze jestem zdrowa, nie mam grzybice itp, i przestalam sie tym martwic, tylko ciekawe czemu tak jest;/

Gość kurcze pieczone zagrypione
tak jest bo taka jest budowa skóry i zawartość melaniny! koniec kropka!- po cholerę dociekać!